Sõitu esikohalt alustanud Bottas suutis teha hea stardi ning esikohta hoida. Kohutavalt hakkas sõit Ferrari jaoks. Sebastian Vettel langes stardiga kiirelt seitsmendaks. Sakslase masinat häirisid tehnilised probleemid ning 9. ringil pidi neljakordne maailmameister vedrustuse purunemise tõttu sõidu katkestama.

Esikolmik jätkas koosseisus Bottas, Max Verstappen ja Hamilton. Hamilton sõitis kahest ülejäänust erineva boksipeatuse taktikaga. Kui britt tegi ühe peatuse, siis Bottas ja Verstappen mõlemad kaks. Hamilton kerkis küll poole sõidu keskel liidriks, aga kaks peatust teinud soomlane jõudis värskemate rehvidega Hamiltonile järgi ning viis ringi enne lõppu ka Hamiltonist möödus.

Soomlane suutis viimaste ringidega oma edu kasvatada koguni 4 sekundi peale ning võtta lõpuks võrdlemisi kindla võidu. Briti kinnipüüdmisele oli lähedal ka kolmandana lõpetanud Verstappen, kes jäi lõpuks maailmameistrist vähem kui sekundi kaugusele.

Ferrari laeks jäi täna Charles Leclerci neljas koht. Esikuuikusse mahtusid veel vahepeal viimaseks langenud, aga lõpus viiendaks kerkinud Alexander Albon (Red Bull) ja Daniel Ricciardo (Renault).

Teisena lõpetanud Hamilton tõusis ühtlasi kuuekordseks maailmameistriks. Kõigi aegade arvestuses kerkis 33-aastane võidusõitja teiseks. Temast enamat on suutnud vaid seitsmekordne maailmameister Michael Schumacher.

Vormel-1 hooaeg jätkub kahe nädala pärast Brasiilias.

Seis üldarvestus kaks etappi enne hooaja lõppu:

1. Hamilton - 381 punkti

2. Bottas - 314

3. Leclerc - 249

4. Verstappen - 235

5. Vettel - 230

6. Albon - 84