Hamiltoni jaoks sujus kogu sõit hästi. Stardist alates kiiret minekut näidanud Hamilton loovutas liidrikoha vaid võistluse keskel boksipeatuse tõttu. Mercedesel oli pikalt käes kaksikjuhtimine, kuid Valtteri Bottas põrkas viis ringi enne lõppu kokku Vetteliga.

Bottas oli sõitnud selleks ajaks juba üle 45 ringi samade rehvidega, mis võimaldas Ferrari meestel talle järele jõuda. Vettel jõudis Bottasest mööduda, kui sõitjad omavahel kokku põrkasid. Vahejuhtumi tagajärjel sai Bottase auto rohkem kannatama ja ta pidi oma koha loovutama ka Räikkönenile.

Bottas käis boksis ning talle oli järele jõudnud Daniel Ricciardo (Red Bull). Bottas osales sõidu lõpus uues kokkupõrkes, kui ta sõitis külje pealt pihta temast möödunud Ricciardole. Ricciardo auto sai küll kannatada, kuid viimasel ringil õnnestus tal siiski soomlasest mööduda ja neljandaks tõusta.

Bottas lõpetas sõidu viiendana. Esikümnesse mahtusid veel Pierre Gasly (Toro Rosso), Kevin Magnussen (Haas), Fernando Alonso (McLaren), Carlos Sainz (Renault) ja Romain Grosjean (Haas).

Max Verstappen (Red Bull) pidi juba kuuendal ringil tehnilistel põhjustel katkestama.

Üldarvestuses suurendas Hamilton oma edu juba 24 punkti peale. Hamilton on 213 silma ja Vettelil 189. Viiendat etappi järjest poodiumile jõudnud Räikkönen on kolmas 146 punktiga.

Järgmine etapp sõidetakse 26. augustil Belgias Spa-Francorchampsi ringrajal.