Parimalt stardikohalt alustanud Verstappen püsis esikohal 67 ringi, kuid talle sai saatusikuks Red Bulli meeskonna taktika piirduda ühe boksipeatusega. Hamilton käis teistkordselt boksis 22 ringi enne finišit ning suutis seejärel 20-sekundiliseks kärisenud vahe tagasi sõita ja hollandlasest mööduda. Verstappen käis siis - kolm ringi enne finišit - ka ise teistkordselt boksis, sest vahe järgnevatega oli juba väga suur ja kaotada polnud enam midagi.

Kolmanda koha sai Sebastian Vettel (Ferrari), kes möödus tiimikaaslasest Charles Leclercist kaks ringi enne lõppu.

Teiselt kohalt alustanud Valtteri Bottas (Mercedes) põrkas stardi järel kergelt kokku Hamiltoni ja Leclerciga ning lõhkus masina esitiiva. Soomlane pidi minema boksi esitiiba vahetama ning suutis lõpuks tõusta 20. kohalt kaheksandaks.

"Ma olen väga tänulik, et meeskond jätkab minusse uskumist ning sundis mind piire nihutama ja riske võtma. Ma olen tiimiga koos olnud seitse aastat, aga iga võit tundub kui esimene,"sõnas õnnelik võidumees Hamilton.

Verstappen polnud võistlusjärgses intervjuus väga löödud: "Me polnud piisavalt kiired. Üritasin lõpus kõvade rehvidega palju suutsin, kuid sellest jäi väheks. Täna me ei võitnud, kuid see oli hea päev ja nädalavahetus. Ma arvan, et meie masina haarduvus jättis pisut soovida. "

Esikümnes lõpetasid ka viienda koha saanud Carlos Sainz (McLaren), kuues olnud Pierre Gasly (Red Bull), seitsmes olnud Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) ning Lando Norris (McLaren) üheksandana ja Alexander Albon (Toro Rosso) kümnendana.

Hamilton juhib nüüd MM-sarja 250 punktiga, Bottasel on 188, Verstappenil 181, Vettelil 156 ja Leclercil 132 silma.

Tulemused: