Poodiumi teisele astmele kerkis Max Verstappen Red Bullil ning kolmanda koha sõitis välja Valtteri Bottas Mercedesel. Seega jõudsid esikolmikusse mehed, keda enne sõitu sinna ka ennustati.

Esikolmikule järgnesid Racing Pointi sõitjad Lance Stroll ja Sergio Perez. Esikuuikusse jõudis veel Carlos Sainz juunior McLarenil.

Seitsmendaks tuli Sebastian Vettel Ferraril ning kaheksandaks Alexander Albon Red Bullil. Teine Ferrari Charles Leclerciga roolis jäi raja äärde.

MM-sarja üldseis:

  1. Lewis Hamilton 132 punkti
  2. Max Verstappen 95
  3. Valtteri Bottas 89
  4. Charles Leclerc 45
  5. Lance Stroll 40
  6. Alexander Albon 40
  7. Lando Norris 39
  8. Sergio Perez 32
  9. Daniel Ricciardo 20
  10. Esteban Ocon 16

Enne sõitu:

Kvalifikatsioonis edukaim olnud Mercedes väidab ise, et favoriit on Red Bulli Max Verstappen, kes võitis ka eelmisel nädalal Inglismaal Silverstone´i ringrajal. Noor hollandlane on aga stardijärjestuses endale üpris tavalisel, kolmandal kohal.

Parimalt positsiooniilt asuvad täna sõitma Mercedese Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas. Vastavalt neljandalt ja viiendalt aga Racing Pointi Sergio Perez ning Lance Stroll. Kuuenda positsiooni teenis endale Verstappeni meeskonnakaaslane Alexander Albon. McLareni piloodid Carlos Sainz ja Lando Norris stardivad vastavalt seitsmendalt ja kaheksandalt kohalt. Esikümne lõpetab Ferrari Charles Leclerc ning Alpha Tauri Pierre Gasly.

Seni on enim etapivõite tunnistanud Mercedese mehed, kellele on neid kogunenud neli. Max Verstappen on olnud suurim vee segaja, kuna seisis eelmisel nädalal Briti GP-l kõrgeimal poodiumiastmel.