Kolmandana lõpetas sõidu Ferrari piloot Kimi Räikkönen.

Sõit algas hästi aga Sebastian Vettelile (Ferrari), kes tegi korraliku stardi ning sõitis pikalt esikohal. Tugevalt alustasid võidusõitu ka Lewis Hamilton ja Daniel Ricciardo, kes pidid startima vastavalt 14. ja 19. kohalt.

Hamilton sõitis end kiirelt punktikohale ning oli 15. ringiks juba viiendal kohal. Ebaõnn tabas Daniel Ricciardot, kes oli 30. ringiks tõusnud kuuendale kohale, kuid pidi tehniliste probleemide tõttu sõidu siis katkestama.

Suurt osa sõidust juhtis Sebastian Vettel ning tundus, et sakslane võidutseb kodupubliku ees. 44. ringil hakkas vihma sadama, mis segas korralikult kaarte.

Vihm sai lõpuks saatuslikuks Vettelile, kui 52. ringil kaotas sakslane auto üle kontrolli ning sõitis seina. Vetteli katkestamise järel tõusis liidriks Räikkönen, kes pidi veel boksis käima, mis aitas Mercedese sõitjatel võtta lõpuks kaksikvõidu.

Esikuuikusse mahtusid veel Max Verstappen (Red Bull), Nico Hulkenberg (Renault) ja Romain Grosjean (Haas).

Hamiltoni võit ning Vetteli katkestamine tähendab ühtlasi seda, et britt on MM-sarja uus liider 188 punktiga. Vettel jääb temast maha 17 silmaga, kolmas on Räikkönen 131 punktiga.

ENNE SÕITU:

Sakslase kõrvalt saab rajale Valtteri Bottas (Mercedes), teises stardireas on Kimi Räikkönen (Ferrari) ja Max Verstappen (Red Bull), kolmandas Kevin Magnussen ja Romain Grosjean (mõlemad Haas).

Valitsev maailmameister Lewis Hamilton (Mercedes), kelle vormelit tabasid eilses ajasõidus hüdraulika probleemid, alustab alles 14. kohalt. Red Bulli teine sõitja Daniel Ricciardo peab mootoriosade vahetamise tõttu alustama sõitu eelviimaselt kohalt.

Delfi toob tänase sõidu põhisündmused lugejateni otseblogi vahendusel.