Esireast alustasid tänast võistlust Hamilton ja Verstappen. Esimesel ringil pääses kolmandana alustanud Vettel hollandlasest mööda ning asus Hamiltoni taga ajama. Sakslasele läksid võiduvõimalused maksma Ferrari meeskonna taktika.

Nimelt võeti Vettel sisse ring enne Hamiltoni ja tema masinale pandi alla ultrapehmed rehvid. Hamilton sõitis pärast boksipeatust edasi pehmete rehvidega. Kuigi Verstappen tegi peatuse hiljem kui Vettel, jõudis ta pärast rehvivahetust napilt sakslase ette.

Vettel ei suutnud kulunud rehvide tõttu enam Verstappeni tempos sõita ja kaotas finišis hollandlasele 31 sekundiga. Neljandana lõpetas sõidu Valtteri Bottas (Mercedes). Esikuuikusse mahtusid veel Kimi Räikkönen (Ferrari) ja Daniel Ricciardo (Red Bull).

Üldarvestuses suurendas Hamilton oma edu Vetteli ees 40 punki peale. Hamilton on koos 281 punkti, Vettelil 241. Räikkönen asub kolmandal kohal 174 silmaga.

Järgmine etapp sõidetakse 30. septembril Venemaal.


ENNE SÕITU:
Kvalifikatsioonis üllatas kõiki Lewis Hamilton, kes sõitis oma "maagilisel" ringil välja selgelt parima aja. Enne võistlust ennustati Singapuri kitsa ja kurvilise raja tõttu edu pigem Ferraridele ja Red Bullidele - ning Max Verstappen (Red Bull) ja Sebastian Vettel (Ferrari) jõudsidki ajasõidus esikolmikusse.

Tänane võistlussõit algab Eesti aja järgi kell 15.10, kohaliku aja järgi aga 20.10. Delfi Sport toob sõidu põhisündmused lugejateni otseblogis.

Kvalifikatsiooni tulemused: