Renault valmistas 111 kraadise V10 mootori, mida BMW mootorispetsialistid juba ette läbikukkumiseks pidasid. Hetkel ei ole mootor saanud veel piisavalt testiringe, et mingeid järeldusi teha.

“Me oleme testides õppinud küllaltki palju rehvide kohta ja mina isiklikult olen ka uue mootori suhtes optimistlik,” ütles Fisichella. “Ma arvan, et Benetton saab olema 2001 aastal üks tugevamaid meeskondi ning seda eriti sõitjate poolest. Ma ei kavatse suurt midagi teistmoodi teha, nüüd kus Jenson on minu meeskonnakaaslane. Ma olen alati andnud endast maksimumi ning kavatsen seda ka edaspidi teha, olgu mu tiimikaaslaseks kasvõi Michael Schumacher.”

Jenson Button saab testide vahel kõva vilet näha, kuna ta peab oma füüsilist vormi parandama, et pikkadele sõitudele paremini vastu pidada.

“Enne F1-e ei osanud ma oodata, et see füüsiliselt nii koormav on,” ütles Button. “Ma ei ole kunagi eriti hea treenija olnud ja nüüd kus sõite pole, tekib mul sellest treenimisest kergesti tüdimus. Ma ei jõua ära oodata, et jälle autosse saaks.”

“Renault uuest mootorist ei tea hetkel keegi, et mis see endaga kaasa toob. Mike Gascoyne teeb kõva tööd auto kallal ja see näeb juba väga hea välja. Ma arvan, et me teeme Fisichellaga järgmisel aastal head tööd.”