Uue šassii arendas välja endine Williamsi aerodünaamik Geoff Willis ning mootoritootjana jätkab Honda, mis 2003. aastal on kogu oma tähelepanu F1-es pööranud Brackley’s asuvale meeskonnale.

Uue auto värvilahenduses on näha Honda suurenenud rolli meeskonnas, mis viitab Jaapani autotootja soovile parandada BAR’i poolt 2002. aastal saavutatud 8. kohta konstruktorite arvestuses.

„2003. aasta on BAR’i jaoks väga tähtis aasta,“ lausus meeskonnapealik David Richards. „Oleme talveperioodil teinud suure arengu edasi ning koos partnerite Lucky Strike’i, Honda ja Bridgestone’ga loodame liikuda meie pikaajalise eesmärgi poole võita MM-tiitel,“ lisas Richards.

Meeskond testib uut autot kolmapäevast reedeni Barcelonas võistluspiloot Jenson Buttoni ning testisõitjate Takuma Sato ja Anthony Davidsoniga. Jacques Villeneuve osaleb tõenäoliselt homme Montrealis peetaval pressikonverentsil, kus tema mänedžer Craig Pollock ja CART sarja president Chris Pook teatavad uue CART sarja meeskonna loomisest, milles võib osaline olla ka kanadalane.