Rahutuste ohvriks langenud mees sai pihta kuuliga, mis tuli tihedalt politsei kannul sõitnud eraautost.

Ohvri perekond on esialgu keeldunud surnukeha politseilt vastu võtmast, kuna mehe surma raportis pole märgitud, et ta suri tulistamise tagajärjel, vahendab ESPN.

„Võtame surnukeha vastu siis, kui nad raportit muudavad. Politsei survestas meid ta vastu võtma, aga me ütlesime „ei”,” rääkis ohvri õde Nadya pühapäeval. „Ta on nii või naa surnud, me võime tema mulda sängitamisega veel oodata. Ta sai surma oma kaamera tõttu, kuna ta näitas maailmale revolutsiooni.”

Kohalikud võimud kardavad, et mehe matused võivad saada aluseks uutele rahutustele.

Nii laupäevaste kui ka varasemate rahutuste valguses on Bahreinis mitteametlikult sahistatud, et protestijad üritavad omalt poolt F1 võistlusnädalavahetust nii palju segada kui võimalik. Proteste plaanitakse korraldada nii Manama kesklinnas kui ka ringraja vahetus lähedses.

F1 boss Bernie Ecclestone, kes on endiselt veendunud, et Bahreinis etapi korraldamine sel aastal on turvaline, süüdistas selliste juttude levitamises eelmisel nädalal ajakirjandust. „Tõsiselt, press võiks lihtsalt vait jääda ja tegeleda faktidega, mitte igasuguseid jutte välja mõelda,” lausus ta.