Kolmandat päeva uue tiimiga teste tegeva Marko Asmeri lootused on Carlin Motorspordiga Macaus peetavate võistluste osas kõrgel. „Auto on parem. Ja atmosfäär on uus,“ võtab Asmer kokku uue meeskonnaga seotud emotsioonid, „Eks me näe. Võib-olla saame ka tulemust teha.“

Võidusõitja isa Toivo Asmer kinnitas Kuku Raadiole, et kaheks sel aastal toimuvaks võistluseks on poja Carlin Motorspordis sõitmiseks vajalik raha kokku saadud ja ära makstud. Summadest keeldus ta rääkimast.

Toivo Asmeri väitel on järgmisel aastal noore võidusõitjaga toimuma hakkav siiani lahtine. Uusi pakkumisi loodetakse saada pärast edukat esinemist Macaus ja Bahreinis. “Oleme manager Harald Huysman`iga seda meelt, et parim oleks 2005. hooajal jätkata Briti F3 meistrisarjas või F3 Eurosarjas. Juhul kui need variandid kõrvale jätta, oleme enda kindlustamiseks sihikule võtnud ka Saksa DTM-i ja mõned sarjad veel,” rääkis Toivo Asmer DELFI Autolehele, “Kindlasti läbime talveperioodil mõned testid erinevate masinatega ja tahame uutele loodetavatele sponsoritele-investoritele tõestada, et Marko kui sõitja on kiire ja teda tasub toetada.”

Oma esimesel Vormel 3 aastal Briti sarjas kümnenda koha saavutanud Asmeri palkamise vastu tundsid Postimehe andmetel oktoobri algul huvi kõik Briti Vormel 3 meeskonnad.