Nagu tiimimängu alguses sai mainitud, oli 5 kroonised SMS-id vaid ajutised, seda mitte meie osalejate peibutamiseks, vaid selle tingisid tehnilised probleemid. Säärase hinna puhul ei olnud paraku võimalik katta mängu tehnilise poole kulusid, sest Delfi saab nimetatud summast vaid väikese osa.

Barcelona GP-d esitleb McLareni meeskonna partner Canon ning mängijatel on võimalik endale võita 1 Canoni värviprinter BJS 200 ja viis Canoni nokatsit. Esimene neist loositakse välja etapi võitjate vahel ning nokatsid lähevad kõigi osalejate vahel loosi.

Jaanipäeva-aegu loositakse kõigi osalejate vahel Amper Racingu vormelikoolitus kahele! Auhinna võitja saab võtta vormelikoolitusele kaasa ka oma sõbra. Seda võitu on võimalik edasi anda kui võitja tunneb, et ise taolise põrgumasinaga (mis kiirendab paigalt sajani alla nelja sekundiga ning teine käik lülitatakse sisse alles 92 km/h kiiruse juures), sõita ei julge.

Hooaja lõpus selgitatakse lõplik võitja, kes saab auhinnaks Canoni Powershot A10 DIGI-KAAMERA!

Kuidas mängida?

Iga mängija saab teha endale kahest piloodist koosneva meeskonna igaks F1 etapiks. Piloodid võivad olla reaalelus eri meeskondadest. Igal juhul vali meeskonda need, keda pead eeloleva etapi favoriitideks. Iga osaleja võib endale teha kuni kaks meeskonda ning vaadata, kumb neist hooaja lõpus edukam on.

Anna oma meeskonnale tunnusnimi ning seda ei tasu hooaja käigus muuta.

Ennustamine algab eelmisele etapile järgnenud esmaspäeva hommikul kell 8:00 ja lõpeb etapile eelneval reedel kell 20:00.

Hakkame pihta!

Vali 22 vormelipiloodi hulgast oma favoriidid ning saada numbrile 1699 järgmine sõnum:

VORMEL_juht1_juht2_meeskonna nimi

Initsiaalide nimestik on järgmine:

InitsiaalidNimed
MSCMichael Schumacher
RBRubens Barrichello
DCDavid Coulhtard
KRKimi Räikkönen
JMJuan Montoya
RSRalf Schumacher
NHNick Heidfeld
FMFelipe Massa
GFGiancarlo Fisichella
TSTakumo Sato
JVJacques Villeneuve
OPOlivier Panis
EIEddie Irvine
PRPedro de la Rosa
JBJenson Button
JTJarno Trulli
HHFHeinz Harald Frentzen
EBEnrique Bernoldi
MWMark Webber
AYAlex Yoong
MSAMika Salo
AMAllan McNish

Peale etappi saad enda meeskonna nimele just need punktid, mida sinu sõitjad sellelt etapilt saavad. F1-s jagatakse punkte järgmiselt:

1. koht — 10
2. koht — 6
3. koht — 4
4. koht — 3
5. koht — 2
6. koht — 1

Ehk maksimaalselt on sul võimalik ühelt etapilt saada 16 punkti ning kui sinu meeskonna piloodid ei jõua kuue hulka, siis jääd ilma punktideta. Et oma meeskonna punktiskoori kontrollida, saada SMS 1699 numbrile sisuga: vormel_skoor

Tiimi tegemine maksab 19 krooni ning skoori küsimine 5 krooni.