Delfi SMS-i mäng kestab terve F1 hooaja vältel ning selle lõpus ootab võitjat kopsakas auhind. Kuid see ei ole veel kõik.

Malaisia etapi võitjate vahel, ehk nende seas kes saavad sel etapil maksimumpunktid, loositakse välja viis auhinda. AUHINNAD paneb välja BMW. Õigesti ennustanute vahel loositakse:

  • Williamsi teami sümboolikaga pusa
  • Williamsi teami sümboolikaga 3 T-särki
  • Williamsi teami sümboolikaga tuhatoos

    Kõigi osalejate vahel loositakse välja lohutusauhind, milleks on Williamsi teami sümboolikaga nokamüts. Võitjad loositakse eeloleval esmsaspäeval.

    Poole hooaja peal ehk pärast jaanipäeva loositakse kõikide osalejate vahel välja üks päev kahele Amper Racing vormelikoolis. Auhinna võitja saab võtta vormelikoolitusele kaasa ka oma sõbra. Seda võitu on võimalik edasi anda kui võitja tunneb, et ise taolise põrgumasinaga (mis kiirendab paigalt sajani alla nelja sekundiga ning teine käik lülitatakse sisse alles 92 km/h kiiruse juures), sõita ei julge.

    Kuidas mängida?

    Iga mängija saab teha endale kahest piloodist koosneva meeskonna igaks F1 etapiks. Piloodid võivad olla reaalelus eri meeskondadest. Igal juhul vali meeskonda need, keda pead eeloleva etapi favoriitideks.

    Anna ka oma meeskonnale tunnusnimi. Nime ei tasu hooaja käigus muuta.

    Ennustamine algab eelmisele etapile järgnenud esmaspäeva hommikul kell 8:00 ja lõpeb etapile eelneval reedel kell 20:00.

    Hakkame pihta!

    Vali 22 vormelipiloodi hulgast oma favoriidid ning saada numbrile 1699 järgmine sõnum:

    VORMEL_juht1_juht2_meeskonna nimi

    Initsiaalide nimestik on järgmine:

    MSC — Michael Schumacher
    RB — Rubens Barrichello
    DC — David Coulhtard
    KR — Kimi Räikkönen
    JM — Juan Montoya
    RS — Ralf Schumacher
    NH — Nick Heidfeld
    FM — Felipe Massa
    GF — Giancarlo Fisichella
    TS — Takumo Sato
    JV — Jacques Villeneuve
    OP — Olivier Panis
    EI — Eddie Irvine
    PR — Pedro de la Rosa
    JB — Jenson Button
    JT — Jarno Trulli
    HHF — Heinz Harald Frentzen
    EB — Enrique Bernoldi
    MW — Mark Webber
    AY — Alex Yoong
    MSA — Mika Salo
    AM — Allan McNish

    Peale etappi saad enda meeskonna nimele just need punktid, mida sinu sõitjad sellelt etapilt saavad. F1-s jagatakse punkte järgmiselt:

    1. koht — 10
    2. koht — 6
    3. koht — 4
    4. koht — 3
    5. koht — 2
    6. koht — 1

    Ehk maksimaalselt on sul võimalik ühelt etapilt saada 16 punkti ning kui sinu meeskonna piloodid ei jõua kuue hulka, siis jääd ilma punktideta. Et oma meeskonna punktiskoori kontrollida, saada SMS 1699 numbrile sisuga: vormel_skoor

    Saadetud SMS maksab sulle märtsis vaid 5 krooni ning selle eest on võimalik võita tuhandete kroonide eest auhindu! Pane oma teadmised F1-st enda heaks tööle ning võida!