Oma lühikeses kommentaaris ütles meeskonna juht Tom Walkinshaw: “Me oleme oma piloodivalikuga 2001 aastaks rahul. Meil on tugev ja kogenud juht Josi näol ning noort verd toob Enrique. See peaks olema huvitav kombinatsioon. Me oleme rahul Enrique testidega siiamaani ning me vaatame huviga, kuidas temast saab F1 piloot. Me tahame tänada Pedrot tema 100%-lise panuse eest meeskonda ning me soovime talle edu tulevikuks.”

Juba mõnda aega liikusid kuulujutud, et Repsol kavatseb meeskonna sponsoreerimise lõpetada, sest Arrows oli tõstnud oluliselt rahamäära, mida Hispaania õligigant peaks teamile andma. Eelmisel hooajal maksis Repsol 6.5 miljonit dollarit ning nüüd olevat Arrows küsinud 10 miljonit.

Enrique Bernoldi taga on energia jooke tootev Red Bull, kes toetab ühtlasi ka Sauberi meeskonda. Red Bulli esindaja sõnul hakkab sel aastal ka Arrowsi autot ehtima nende logo. Samas kinnitas ta, et ka Sauberi autole jäävad logod peale, sest Sauberi ning Bernoldi toetamine on kaks erinevat asja.

Repsoli esindajad teatasid Formula1.com-ile, et nende läbirääkimised Arrowsiga veel kestavad ning hetkel ei saa nad veel midagi konkreetset öelda. de la Rosa esindaja Raimon Duran arvas, et Repsol ei olnud ilmselt teadlik Arrowsi otsusest.