Nii Kimi Räikkönen kui Sebastian Vettel said eilsel Sotši etapil kasutada küll uuendatud mootorit, kuid mõlemast Mercedesest jäädi ikkagi selgelt maha. Arrivabene sõnul oli seda ka Sotši tänavaraja omaduste tõttu oodata.

Nico Rosberg on võitnud tänavu kõik neli etappi ning Mercedes edestab MM-sarjas Ferrarit juba 81 punktiga. Arrivabene usub siiski, et konstruktorite karika saatus pole veel otsustatud.

"Me pole selline meeskond, kes tahaks võita mugavalt. Me ootame suuri väljakutseid. See, mis on juhtunud, on osa stsenaariumist. Sebastianil oli (Bahreinis) probleeme mootori ohjeldamisega, Kimil (Austraalias) turboga. Ma ei usu, et see on halb õnn, sest selliste asjade taga on alati inimlik viga. Me peame vaid kindlustama, et neid asju ei juhtuks enam uuesti," sõnas itaallane.

"Ja mis puutub meistritiitlitsse, siis me pole lootusi minetanud. Meeskond ei taha alla anda. Tahame panna kogu energia lähitulevikku. Järele on jäänud 17 võistlust ning kui me võidame 12, võib Mercedes võita viis. Okei, ma tegin nalja, kuid ka tegelikult arvan, et võistlus pole veel läbi," lisas Arrivabene.

"Loodan tõepoolest, et me suudame edaspidi palju paremini esineda. Nii eesolevate võistlusradade omadused kui mootori arendamine aitavad meid Hispaanias edasi. Ka teised ei maga ja meil tuleb seetõttu võidelda."

F1-hooaeg jätkub kahe nädala pärast Barcelonas.