Anderson liitus Jordaniga 1990 aastal ning kaheksa aasta vältel oli tema peamine aju Jordani autode konstrueerimise taga, kuni etapi võitnud 1998 aasta autoni.

Anderson veetis käesoleva hooaja peamiselt CART sarja masinatega tegeledes, kui temast sai Reynardi sealne esindaja. Tööst oli selle võrra abi, et Penske meeskonna ja Gil de Ferraniga tuldi teist aastat järjest sarja meistriteks.

Andersoni uueks ametinimetuseks on võidusõidu ja testide tehnika direktor.

“Mul on hea meel Jordanisse tagasi tulla. Jaguaris ja Raynardis töötatud aeg on andnud mulle uusi kogemusi, mida saame kasutada tulevase edu ülesehitamiseks,” ütles Anderson.

“Garyl on väga suur osa Jordan Grand Prix ajaloos,” rääkis tiimipealik Eddie Jordan. “Meil on hea meel tema naasmise üle ja ma arvan, et see on tunnistuseks suurepärasest töösuhtest ja suurtest sõprussidemest läbi nende aastate. Ma usun, et tema võimed on saanud tugevdust selle ajaga, mis ta veetis teistes tiimides ning saab väga tähtsaks osaks meie inseneride meeskonnas.”

Anderson asub tööle detsembri alguses ning koos Eghbal Hamidy ja Trevor Fosteriga alluvad nad Jordani tegevjuhile John Putt´ile.