Räikkönen kaotas avaringil ootamatult juhitavuse ja kihutas rajapiiretesse. Vahetult soomlase taga sõitnud Alonso kihutas Räikköneni vormelile otsa ja oli samuti sunnitud katkestama.

"Minuga on kõik korras. Käisin kohustuslikus meditsiinikontrollis. Ma arvan, et see oli väga õnnelik õnnetus," sõnas Alonso võistluse järel, vahendab crash.net.

"Alustasin täna hästi ning suutsin kahe esimese kurviga mitmest sõitjast mööduda. Siis oli minu ees Kimi (Räikkönen), kelle masina rattad libisesid väga kõvasti ning paljud sõitsid temast vasakult ja paremalt mööda. Siis kadus tal juhitavus ning ta kihutas vasakule, ka mina olin vasakul ja me sõitsime koos rajalt välja. Oli õnne, et ma talle pähe ei sõitnud. Kui kordust vaadata, siis ma pidurdasin järsult, kuid minu masina rattad tõusid õhku ja ma olin talle väga lähedal. Õnneks on meie mõlemaga kõik korras," rääkis Alonso avarii kohta.

Ka Räikkönen tunnistas väljasõidu järel, et tema Ferrari rattad libisesid
ning üks hetk ei suutnud ta enam masina üle kontrolli säilitada. "Väga
halb nädalavahetus. Rattad libisesid ja järsku tagumised rattad blokeerusid, auto kaldus vasakule ja  juhitavus kadus. Selliseid asju kahjuks juhtub," teatas soomlane.

Tänase Austria GP võitis Nico Rosberg (Mercedes) tiimikaaslase Lewis Hamiltoni ja Felipe Massa (Williams) ees.