Väidetavalt tahtis Jaguar võrrelda Alonsot oma kahe noore piloodi Andre Lottereri ja James Courtney´ga, kuid kurjad keeled räägivad, et Jaguar testis teda kui potentsiaalset pilooti 2003 hooajaks. Hispaanlase Alonso jätab selline jutt külmaks.

“Kui nad mind tahavad, siis on see mulle ainult hea. Varem on teised tiimid mind jahtinud ja see tähendab, et mind kui pilooti on kõrgelt hinnatud. Vahe on ainult selles, et seekord ma tegelikult kah sõitsin Jaguariga ja sellest need kõlakad tekkisid.”

Alonso näeb oma tulevikku siiski Renault meeskonnas. “Ma ei usu, et see minu tulevikku mõjutas. Hetkel mõtlen ma vaid Renault meeskonnale.”

“Neljanda aja saavutamine, kui rajal oli 16 autot, on asi millega tuleb väga rahul olla, eriti seetõttu, et see masin on üks aeglasemaid. Mida rohkem ma F1 autosid testin, seda parem mulle. See on viies või kuues auto, mida ma proovinud olen ja iseenesest läks kõik hästi.”

Alonso tulemus on eriti silmapaistev seetõttu, et ta edestas Jaguari põhipilooti Pedro de la Rosat 0.04 sekundiga, mis ei ole küll suur võit, kuid sedavõrd vähese kogemusega antud auto puhul, märkimist vääriv saavutus.