Frentzen vahetab omakorda Jean Alesi välja Prosti meeskonnas.

Eddie Jordan oli õnnelik, et mees kes talle 1989 aastal F3000 tiitli tõi, on lõpuks tagasi. “Mul on ülimalt hea meel, et Jean on meie juures tagasi. Tema kogemused saavad olema meile väga olulised nagu ka tema energilisus ja entusiasm. Jean ja Jarno on karismaatiline paar, mis loodetavasti annab meile häid tulemusi ka ringrajal.”

Jean Alesi oli samuti olukorraga väga rahul. “Ma olen sellise karjääri muutuse üle väga õnnelik. Eddie tõi mind F1-e ja seetõttu on mul väga hea meel pärast kõiki neid aastaid taas tema meeskonnas sõita. Kuigi mul ei ole aega autot enne Ungarit testida, olen nii motiveeritud, et autoga harjumisega ei tohiks olla probleeme.”

Jordan rõhutas, et tal ei ole Prostiga mingit kana kitkuda. “Alain ja mina oleme head sõbrad ning Jean tuli meie meeskonda alles siis, kui ta oli oma kohustustest Prosti meeskonna ees vaba.”

Prost omakorda rõhutas, et just tema lasi Alesi minema, mitte sõitja ei läinud minema. “On väga oluline, et Prost Grand Prix meeskond püsib ühtse tervikuna ning just seetõttu vabastasin ma Jean Alesi. Mul on hea meel tervitada Heinz Harald Frentzenit meie meeskonnas. Tema saavutused viimastel aastatel teevad temast ühe parimatest F1 pilootidest ja tema kogemused saavad olema meile väga olulised.”

Frentzen on rahul Prosti kohaga. “Mul on väga hea meel, et Alain pakkus mulle võimaluse sõita kaasa viis viimast etappi ja ma kavatsen teha kõik mis võimalik, et meeskonda aidata.”.