Tüli kahe Mercedese sõitja vahel sai alguse Ungari etapil, kus Hamilton keeldus tiimikorralduse täitmisest ja ei lasknud Rosbergi mööda. Järgmisel etapil Belgias sai Rosberg Mercedeselt distsiplinaarkaristuse, sest põhjustas kokkupõrke Hamiltoniga ja lõhkus konkurendi tagumise rehvi.

"Ma ei arva, et Mercedes on kõike 100% õigesti teinud," rääkis Prost väljaandele Autosport. "Ungaris ei olnud meeskonna korraldus 100% õige. Ning ma ei usu, et ka Spas oli nende reaktsioon õige." 

"Spa on tegelikult eriti ilmekas näide, mis võib juhtuda. Seda (kokkupõrget) ei saa tahtlikult teha, sest sa tead, et palju suurem võimalus on lõhkuda oma esitiib, kui vastase rehv. Seetõttu on see täiesti naeruväärne, mida ma olen lugenud, et "ta tegi seda tahtlikult". Meeskond reageeris üle. Ja kui seda teeb meeskond, siis reageerivad kõik üle," ütles Prost.

"Olin väga üllatunud, kui Toto Wolff [Mercedes motorsport boss] ja Niki Lauda asusid kohe Nicot ründama. See sai olukorda vaid destabiliseerida. Meeskonna jaoks on kõige tähtsam suhtuda võrdselt mõlemasse sõitjasse," leiab Prost, kellel oli oma karjääri ajal suur rivaalitsemine meeskonnakaaslase Ayrton Sennaga.