"Hoiatasime juba F1 juhte ja ütlesime neile: "Ärge lootke enam meie kui mootoritarnija peale - see on läbi."," rääkis Ghosn BBC-le.

Renault peab hetkel läbirääkimisi, et võtta üle rahahädas Lotuse tiim, kuid Ghosni sõnul on kaalumisel ka variant vormelisarjast sootuks lahkuda. "Me kas lahkume või loome oma tiimi," ütles ta.

Renault peab lepingujärgselt Red Bulli tiimi mootoritega varustama kuni 2016. aastani, kuid Ghosn vihjas, et see koostöö võib juba selle hooajaga lõppeda. Red Bull peab samal ajal juba läbirääkimisi Ferrariga.

Ghosni sõnul sai sellise otsuse vastuvõtmisel kaalukeeleks Red Bulli mittelugupidav käitumine. Renault aitas nad 2010.-2013. aastani nelja järjestikuse meistritiitlini, kuid on alates 2014. aastast pidanud taluma vaid kriitikat. Red Bull süüdistab otseselt just Renault'd selles, et neil konkurentidega võrdset masinat välja pole panna.

"Kui me meistritiitleid võitsime, siis Renault' nime ei mainitud kunagi. Tiim oli see, kes esile tõsteti," rääkis Ghosn. "Seega me hakkasime tunnetama, et saame sellest investeeringust väga vähe tagasi. Kui aga mingi probleem on, näidatakse kohe näpuga sinu pihta."