Seitsmekordse F1 maailmameistri mänedžeri Sabine Kehmi sõnul plaanitakse tulevikus "Keep Fighting" loosungi alt korraldada erinevaid projekte, mis peaksid raskustes inimestele süstima positiivset energiat. Praegu teatati aga vaid kaubamärgi loomisest, konkreetseid üritusi veel plaanis pole.

Ta ütles, et algatus loodi austuse märgiks Schumacheri fännidele, kes neile viimastel aastatel toetust on avaldanud. "Keep Fighting algatuse eesmärk on levitada usku, et alla andmine pole variant, sõnum, mis ei kehti ainult mootorispordis. Sel viisil üritame kohutava sündmuse, mis kogu Schumacheri perekonda on mõjutanud, pöörata ümber millekski positiivseks," sõnas Kehm.

Küsimusele, miks teavitatakse avalikkust sellise algatuse loomisest, aga mitte hoopis Schumacheri tervislikust seisundist, vastas Kehm: "Michaeli tervis pole avalikult arutamiseks ning me ei anna jätkuvalt sel teemal kommentaare. Me tahame tema intiimsfääri kaitsta. Me mõistame, et mõnedel inimestel võib olla seda raske mõista, aga me järgime seda tehes Michaeli juhiseid. Täname inimesi, kes sellest aru saavad."

"Michael on oma privaatsust alati kiivalt kaitsnud, isegi oma karjääri edukamatel aastatel. Ta on alati tõmmanud oma avaliku kuvandi ja eraelu vahele selge piiri," lisas Kehm.