"Mootor ja käigukast vajavad tööd. Vahel ei lähe käik kurvis tagasi ja kui see juhtub, pead sa oma agressiivsust veidi tagasi tõmbama. Me oleme ka mootori poolest teistest maas. Ma saan aru, et see on Malcolmile raske, aga me peame faktidele otsa vaatama - tehasemeeskonnad uuendavad oma mootoreid ja me peame sama tegema," ütles norralane ajakirja Autosport veergudel.

Argentina ralli järel tögas Wilson Östbergi, öeldes, et isegi DMACK-i rehvidega sõitev Ott Tänak näitas temast paremat kiirust ning see peaks olema piisav tõestus sellele, milleks M-Spordi masin - ka Tänaku kasutada on sama mudel - tegelikult võimeline on.

"Pole aus võrrelda mind autodega, kes pärast mind stardivad. Neil on parem pidamine. Võrreldes sellega, millel mina stardin, sõidavad nemad asfaldil," ütles Östberg selle peale.

Östberg lõpetas Argentina ralli viiendal kohal. Avapäeval tehniliste probleemide tõttu tee äärde jäänud Tänak oli lõpuks 15., kuid saavutas üle-eelviimasel katsel (16,32 km) katsevõidu. Lõike, kus Tänak norralasele koha kätte näitas, oli teisigi.