Kõige võimsamas masinaklassis ehk 4WD on rajale tulemas kaks MM Motorsport värvides Ford Fiesta R5 võistlusmasinat. Ühe kahest R5 võistlusmasinast toovad Võrumaa rallisprindil rajale tänavu ERC sarjas osalevad Raul Jeets – Andrus Toom ja teise tänavu WRC2 sarjas osalevad Sander Pärn – James Morgan.

Võrumaa oma meeste lippu hoiavad klassis 4WD kõrgel Siim Plangi ja Marek Sarapuu (Mitsubishi Lancer Evo X), kes on juhtimas Eesti autoralli meistrivõistlusi nii absoluut, kui ka N4 klassi arvestuses. Kaheveoliste klassis 2WD erinevates klassides on võistlusele hetke seisuga eelregistreerunud 10 võistluspaari.

2WD 1600 klassis on võistlusele startimas viis kiiret võistluspaari - Rasmus Uustulnd - Imre Kuusk (Ford Fiesta R2), Gustav Kruuda – Ken Järveoja (Ford Fiesta R2), Roland Poom – Marti Halling (Ford Fiesta), Karl Tarrend – Mirko Kaunis (Citroen C2) ja Rainer Meus – Kaupo Vana (Lada VFTS).

Veoautode klassis on üksteiselt mõõtu võtmas hetke seisuga kaks GAZ veokal startivat võistluspaari. Võrumaa rallisprint sõidetakse Misso valla teedel ning kruusal sõidetava kahe katse kogu pikkus on ca 20 kilomeetrit, mida läbitakse kolm korda.

Kindlasti pakub kolmest voorust koosnev võistlus põnevaid üllatusi igas masinaklassis ning publik saab vaatemängulise võistluse. Etapi paremus saadakse kolmest voorust kolme parema tulemuse summeerimisel.