Lisaks tunnevad Nordea Võrumaa talveralli vastu huvi mitme riigi sõitjad, hetkel on osalejaid seitsmest riigist.

Võistlejate registreerimine Nordea Võrumaa talverallile lõppeb reedel, 7. jaanuaril, kuid juba praegu saab öelda, et osalejate nimekiri on esinduslik. Rallisõbrad ootavad kindlasti huviga Georg Grossi starti, kes toob rajale Ford Focus WRC 08 võistlusauto.

Georg Gross: „Ootan huviga starti Nordea Võrumaa talverallil. Uue autoga olen pisut saanud sõita, esmane kogemus oli igati positiivne, tegu on ikka uuema autoga, kuid täpsema pildi annavad selle aasta esimesed võistluskilomeetrid. Üks erinevus võrreldes eelmise autoga on see, et uuel autol on viiekäiguline käigukast. Kuna kiiruslegend on mul tehtud käikude järgi, siis tuleb selles osas pisut muutusi teha."

Masinaklassi N4 on lisanudud uusi tegijaid. Möödunud aastal kaheveoliste klassis A7 sõitnud Sander Pärn on Nordea Võrumaa talveralliks ja Sarma ralliks löönud käed MM-Motorspordiga. Võistlusautoks Subaru Impreza, millega Ott Tänak 2008. ja 2009. ning Egon Kaur 2010. aastal Eesti meistriks tuli. Marko Kasepõld sõidab samuti klassis N4, autoks varem vendade Ahude käsutuses olnud Subaru Impreza. Konkurentsi N4 klassis lisavad teiste hulgas Läti võidusõitja Janis Vorobjovs, Leedu võidusõitja Vytautas Svedas ja Poola rallimees Maciej Rzeznik. Viimane toob starti Škoda Fabia S2000 võistlusauto. Rzeznik on kahekordne Slovakkia rallimeister ja möödunud hooajal absoluutarvestuses Poola meistrivõistlustel kuues.

Kaheveoliste masinaklassis A7 on teiste hulgas kirjas eelmise aasta kaks kiiremat, Martin Kangur ja Siim Plangi. Honda Civic Type-R võistlusautodel sõitvad mehed pidasid eelmisel aastal maha mitmeid põnevaid duelle ja suure tõenäosusega jätkub see ka tänavu. 

Siim Plangi: „Kindlasti jätkuvad põnevad heitlused konkurentidega. Meie väikene mure on praegu see, et Inglismaale rebuild'i saadetud mootor pole veel tagasi jõudnud. Seetõttu võib juhtuda, et ei saa enne rallit testi sõita."

Nordea Võrumaa talverallile antakse Võru linnas, Vabaduse väljakult start 15. jaanuaril kell 9.00. Vabaduse väljakul on ka finišipoodium, kuhu võitjad sõidavad samal päeval kell 17.45. Kokku on Nordea Võrumaa talverallil kavas kaheksa kiiruskatset, kogupikkusega 113,94 kilomeetrit. Katsed asuvad Haanja, Rõuge, Vastseliina ja Võru valdade teedel.

Nordea Võrumaa talveralli on 2011. aasta Eesti autoralli meistrivõistluste ja karikavõistluste esimeseks etapiks. Lisaks sellele on võistlus Baltic Winter Cup ja Eesti Michelini karikavõistluste esimeseks etapiks.

Nordea Võrumaa talveralli ralliraadio on Raadio Marta, mis teeb terve rallipäeva vältel otseülekande võistlusest koos sõitjate kommentaaridega kiiruskatsete finišist. Raadio Marta sagedus on 100,7 Mhz. Ralli pealtvaatajate kava ilmub 12. jaanuari Autolehe vahel.