Tegu on veel eelmisel hooajal WRC sarjas Matthew Wilsoni käsutuses olnud autoga.  Sama autoga võitis Jari-Matti Latvala 2009. aastal Sardiinia MM-ralli.

Peale Grossi lähevad rajale N4 klassi võistlejad, kus on oodata tihedat konkurentsi. Number kahe all stardivad Margus Remmak ja Alo Ivask, number kolme all Raul Jeets ja Andrus Toom, number nelja all Priit Saluri ja Indrek Lepp, number viie all Aigar Pärs ja Simo Koskinen ning number kuue all Margus Murakas ja Henri Murakas. Kokku on pani ennast Nordea Võrumaa talverallile kirja 82 ekipaazi, võidusõitjaid on seitsmest riigist (Eesti, Läti, Leedu, Poola, Soome, Ukraina ja Venemaa).

Pääs katsetele on pealtvaatajatele tasuline. Rallipass, mis tagab pääsu kõigile katsetele, maksab 5 EUR. Rallipassi müüakse Olerexi tanklates Tartus (Räni tankla, Aardla 107) ja Võrus (Tallinna mnt. 38) ning Mariine Auto kontorites Tartus ja Tallinnas. Sissepääs hooldusalale, mis asub Võrus AS Vaiest territooriumil (Roopa 6) on tasuta. Pealvaatajate kava on selle nädala Autolehe vahel, kuid arvatust suurema huvi tõttu on Võrus Autoleht mitmes kohas läbi müüdud. Seetõttu on kaugemalt tulijatel mõistlik see enne Võru poole sõitu juba ära osta.

Korraldajad tuletavad publikule meelde, et kavas ära märgitud keelualadesse tuleks suhtuda täie tõsidusega. Lisaks tuleb arvestada taliralli eripäradega. Seda nii kiiruskatsele minekul, autode parkimisel kui ka ralli jälgimisel. Libedates oludes liiklemisel tasub meeles pidada, et on tuldud rallit vaatama mitte sõitma. Autosid tee äärde parkides palume arvestada ka kaasliiklejatega ja kohalike elanikega. Vaatamiskohtade valikul tuleb kindlasti meeles pidada turvalisust ja ohutust, ohu korral on sügavas lumes kiiresti liikumine raskendatud.

Nordea Võrumaa talveralli on 2011. aasta Eesti autoralli meistrivõistluste ja karikavõistluste esimeseks etapiks. Lisaks sellele on võistlus Baltic Winter Cup ja Eesti Michelini karikavõistluste esimeseks etapiks. Nordea Võrumaa talverallile antakse Võru linnas, Vabaduse väljakult start 15. jaanuaril kell 9.00. Vabaduse väljakul on ka finišipoodium, kuhu võitjad sõidavad samal päeval kell 17.45. Kokku on Nordea Võrumaa talverallil kavas kaheksa kiiruskatset, kogupikkusega 113,94 kilomeetrit. Katsed asuvad Haanja, Rõuge, Vastseliina ja Võru valdade teedel.