Korraldajad on ette valmistanud pea 14-kilomeetrise katse, mida läbitakse kolmel korral ja stardinimekiri on esinduslik, näha saab nii Ford Focus WRC autoga sõitvat Georg Grossi kui N4 klassi Subaru Imprezaga startivat Ott Tänakut. Kokku on eelregistreerunud 45 ekipaazi ja kuna on tegu hooaja eelviimase etapiga nendes sarjades, siis võivad selguda ja esimesed meistrid ja karikavõitjad.

Georg Gross ja Raigo Mõlder ning Ott Tänak ja Madis Halling võistlevad Võrumaa Suvi rallisprindil ühes klassis, kui kõik neljaveolised autod on Eesti rallisprindi meistrivõistlustel ühes klassis. Lisaks neile kandideerivad kindlasti selle klassi poodiumikohtadele kohalikud mehed Siim Plangi ja Marek Sarapuu, Egon Kaur ja Erik Lepikson ja Henri Raide ja Raul Kulgevee.

Kaheveoliste ralliautode arvestuses saab olema kindlasti huvitav jälgida, kuidas saavad noorema generatsiooni rallimehed nagu näiteks Rainer Rohtmets vastu kogemustega sõitjatele nagu Lembit Soe, Andrus Vahi ja paljud teised.

Noorvõistlejad jagunevad kahte arvestusklassi, Juunior 1600 ja Juunior 2000. Just viimases klassis saab olema võitlus poodiumikohtadele väga tihe, kui stardis on Eesti autoralli meistrisarjas head kiirust näidanud Sander Siniorg, Rasmus Uustulnd, Roland Poom, Kenneth Sepp ja paljud teised.

Omaette vaatepilt on kindlasti ka veoautode meeskonnad, keda on stardis kokku seitse.

Pealtvaatajatele teadmiseks, et võistlusraja kaart ilmub Eesti Autospordi Liidu lehele www.autosport.ee/rallyreg reedel, 16. augustil. Ühe vaatamiskohana saab ära mainida tuntud koha, Kündja risti, kus on korraldajad organiseerinud ja toitlustuse. Pilet kolm korda läbitavale katsele maksab 3 eurot.