Etapp pakkus rohkelt põnevaid hetki pea kõikides klassides. Ei puudunud ka sellelt etapilt kokkupõrked ega ka „katus“. Viimase omanikuks sai sel korral noorsõitja Mart Tikkerbär, õnneks ei saanud sõitja ise, ega ka auto, tõsiselt kannatada.

SuperCar klassis oli vaatamist küllaga. Teiste võistlejate seas läks rajale ka Valdur Reinsalu ning pakkus Helmet Palmile kõvat konkurentsi. Kahjuks aga finaalis Reinsalul finišisse jõuda ei õnnestunud, sest kohe peale starti, tekkis kontakt Helmet Palmiga ning Reinsalu pidi masina vigastuste tõttu rajalt lahkuma. Head sõidujoont näitas sel korral taas Ruve Veski, esikoht SuperCar klassis kuuluski just talle. Temale järgnesid Andri Õun ning Jarmo Võsa.

Super1600 klassis sõitis päeva algusest peale parimaid aegu Arvo Kask. Kõik kolm sõitu õnnestus tal ka võita ning tänu sellele ka ta valida finaalis stardikoha. Kui eelsõitudes õnnestusid Kasel kõik stardid, siis finaalis kahjuks see nii ei läinud ning Janno Ligur sai temast ette ning sellises järjekorras ka finišeeriti. Kolmandale kohale sõitis end sel korral Siim Saluri.

Nii nagu ka hooaja esimesel etapil, mis toimus samuti Missos, võttis ka sel korral juuniorite klassis võidu Casper Eerikson. Teisena sai ruudulipu „katuse“ läbi teinud Mart Tikkerbär ning sel korral tuli leppida kolmanda kohaga Andre Tederil.

TouringCar klassis oli publiku kurvastuseks kohal vaid kaks meest: Kalmer Vaht ja Siim Sündema. Rommi Pukki kahjuks kohal ei olnud. Vaht võttis kindla võidu ning Sündemale kuulus seega auväärne teine koht.

28.juulil sõidetakse sarja 5.etapp ja seda taas Põltsamaal Piiroja rajal.