Esikohalt startinud Vips suutis kõva survet avaldanud prantslase Sacha Fenestrazi (Carlin) kuni finišini enda selja taga hoida ja lõpetas sekundilise eduga võitjana. Ralf Aron pidi kokkupõrke tõttu kolmanda sõidu katkestama.

Eilsetes võistlussõitudes oli Vips saanud vastavalt 4. ja 2. koha, Aron oli katkestanud ja lõpetanud kümnendana.

Silverstone'i etapp tõstis Vipsi sarja kokkuvõttes 157 punktiga kolmandale kohale. Liidril Dan Ticktumil on 190 ja teist kohta hoidval Marcus Armstrongil 172 punkti. Aron (142,5p) langes ebaõnnestunud nädalavahetusega viiendaks.

Jüri Vips: "Silverstone'i nädalavahetusega võib tõesti väga rahule jääda. Kvalifikatsioonid olid väga tasavägised ning esimeses oli veidi probleeme autoga. Teine aga kulges igati perfektselt. Kiirus oli läbi kogu nädalavahetuse väga hea ja esimestes sõitudes õnnestus oma stardikohta parandada. Viimases sõidus hakkasid lõpu poole rehvid kuluma, aga lõpuks suutsin siiski esikohta hoida."

Ralf Aron: "Meil olid autoga taas samad probleemid, mis Budapesti etapil - mootor ei käi korralikult ja nii jääme ajasõitudes parimatest kaugele. Ma võin ju heade startidega end ettepoole võidelda, aga ega kaugele ei jõua, kui hoogu pole. Esimeses sõidus kulusid rehvid sedavõrd palju, et peale minu purunesid rehvid ka teistel meie tiimi sõitjatel. Kolmandas sõidus aga sõideti mulle lihtsalt sisse. Nädalavahetus oli tõesti kehv ja nüüd peame midagi autoga ette võtma, ja kui seda ei suuda, siis pole midagi head oodata."