Reedel sõideti aga Kiviõli Extreme show-võistlus, kus võistlejad läbisid 700meetrisel ringil ekstreemkatsete elemente ja teisi takistusi. Pro klassi arvestuse ja auhinnaraha 200 eurot võitis Rannar Uusna, kellele järgnesid Riho Kollist ja Priit Biene.

Laupäeval sõidetud endurosprindi ringi pikkuseks oli kaheksa kilomeetrit, mis koosnes ühest enduro katsest. Kokku läbiti kolm või neli ringi, seda sõltuvalt masinaklassist.

E-3 klassi parim Rannar Uusna (KTM Racing Estonia) oli ühtlasi absoluutarvestuse esimene. E-3 klassis järgnes talle enam kui kaheminutilise vahega Elary Talu (Sõmerpalu Motoklubi), kes edestas võistluse edenedes paremasse vormi tõusnud Andre Parki (RedMoto Racing) 23 sekundiga.

Absoluutarvestuse teine ja kolmas võistlesid E-2 klassis. Martin Leok (Sõmerpalu MK) näpsas Priit Biene (RedMoto Racing) ees klassivõidu ja võttis üldarvestuse teise koha. Biene edestas viie sekundiga kolmandaks jäänud lätlast Ivo Šteinbergsi. Neljas oli endine tippkrossisõitja Juss Laansoo (HRC Eesti Racing Team).

E-1 klassis osales vaid kaks sõitjat. Klassivõidu sai Veiko Rääts (Sõmerpalu MK) edestades pea kolme minutiga lätlast Gints Filipsonsi. Absoluudis oli Rääts kuues.

Seeniorid 40+ klassis võtsid kaksikvõidu Sõmerpalu Motoklubi sõitjad. Võitis Vaido Kalm, kes edestas klubikaaslast Mart Meerut vähem kui minutiga. Kolmandana lõpetas napilt Toivo Nikopensius (Paikuse MK), olles Jarko Metsisest (RedMoto Racing) parem vaid 2,7 sekundiga.

Harrastajate parim oli Rene Jerbach (RedMoto Racing). Talle järgnesid Timo Hermlin (Sõmerpalu MK) ja Kristo Papstel (RedMoto Racing). Teist ja kolmandat lahutas 7,5 sekundit.

Juunioride klassivõit läks Kagu Motoklubi esindanud Egert Sääritsale. Ligi kahe minutiga konkurente edestanud Sääritsale järgnes Mirko Raup (Sõmerpalu MK) ja kolmanda koha võttis Villem Martin Roos (Tartu EK).

Järgmiste klasside sõitjad läbisid endurosprindil kolm ringi. Veteranid 50+ klassis võitis Andrus Allikvee (Aave SK), teine oli võistluste korraldaja Valdek Haugas (Kiviõli Moto- ja Ekstreemspordiklubi) ja kolmas Madis Pool (Pärnu MC)

Kõige enam osavõtjaid, üle kahekümne oli Algajate klassis. Võidu võttis Ain-Gustav Bartels (RedMoto Racing), seda seitsme sekundiga Kristjan Kuilli (Motodepoo Team Green) ees. Kolmandana lõpetas Helvis Trääder (RedMoto Racing).

Uustulnukate klassis oli parim Reimo Meitsar (Tartu EK). Teise koha sai Miko Oja (Motospordiklubi GasGas) ja kolmas oli Erki Heliste (Star Racing).

Neljast osavõistlusest koosnevad Eesti karikavõistlused leiavad oma lõpplahenduse 23. septembril Tori-Jõesuus, kus lõpeb ka Balti hooaeg.