Tänak ja Järveoja tõusid teisele kohale tagasi Rakvere linnakatse teisel läbimisel, kui lükkasid kolmandaks selle katse esimesel läbimisel teiseks tõusnud Timmu Kõrge ja Erki Pintsi (Mitsubishi Lancer EVO 9). Tänaku edu Kõrge ees on 3,6 sekundit ja N4 klassi kolmandal kohal on Aleksei Lukjanuk ja Aleksei Arnautov (Mitsubishi Lancer EVO X), kellel kaotust Kõrgele 2,3 sekundit. Absoluudi viiendal kohal on Raul Jeets ja Andrus Toom (Mitsubishi Lancer EVO X), kellel kaotust Lukjanukile 7,7 sekundit ja edu kuuendal kohal olevate Rainer Ausi ja Simo Koskineni (Mistubishi Lancer EVO 9) ees on neil 0,8 sekundit.

Kaheveoliste meistrisarja klassi kiireimad peale avapäeva on Sander Siniorg ja Annika Arnek (Honda Civic Type-R), kelle edu Rainer Rohtmetsa ja Rauno Rohtmetsa (Citroen C2 R2 Max) ees on 1,7 ja kolmandad on selles klassis Sander Pärn ning Ken Järveoja (Ford Fiesta R2), kes kaotavad Rohtmetsale 15,8 sekundiga.

E-rühma liidrikohal on Einar Laipaik ja Siimo Suvemaa (BMW M3), veoautode omavahelises duellis oli avapäeva lõpus kiirem meeskond Kristo Laadre ja Priit Pilden, Kaido Vilu ja Andrus Markson kaotavad neile 17 sekundiga.

Laupäeval, 6. juulil on Grossi Toidukaubad Viru ralli südameks taas Kehala Ring, mida läbitakse erinevate kiiruskatsete jooksul kolm korda. Kohapeal on pealtvaatajatele toitlustus ja ideaalsed vaatamiskohad, korraga on võimalik Kehala rajal sõitmas näha lausa kolme-nelja autot. Kellel aga soovi, võib leida endale sobiva vaatamiskoha ka teistelt kiiruskatsetelt. Laupäevase võistluspäeva algus on esimese katsega kell 10.15 ja Rakvere kesklinnas olevale poodiumile sõidab võitja laupäeval kell 18.00. Grossi Toidukaubad Viru ralli katsed on pealtvaatajatele tasuta, välja arvatud Kehala Ringil toimuvad katsed, kuhu pilet terveks päevaks maksab viis eurot, allameetrimeestele sissepääs tasuta.

Grossi Toidukaubad Viru ralli autasustamine toimub laupäeval kell 20.00 Rakveres Art Cafe, kus parimatele annab karikad üle Eesti Autospordi Liidu president ja autoralli maailmameister Ari Vatanen.

Grossi Toidukaubad Viru ralli ametlik ralliraadio on Kuku, seda Kuku raadio Virumaa sagedusel 99,6 Mhz ja internetis www.kuku.ee. Pealtvaatajate kava on selle nädala Autolehe ja Virumaa nädalalehe Kuulutaja vahel.

Grossi Toidukaubad Viru ralli sõidetakse 5.-6. juulil Lääne-ja Ida-Virumaal, kokku läbitakse rallil 11 kiiruskatset kogupikkusega 109,85 kilomeetrit, millest 36,2 % on asfaldil. Tegu on Eesti autoralli meistrivõistluste ja karikavõistluste etapiga.