Suurepärane on ka uudis, et 17-eestlane saab jätkata Prema Powerteamis, mis on vastava sarja üks tugevamaid meeskondi.

"Hooaeg läks väga-väga hästi ja tänu sellele avanesid paljud võimalused. Väga-väga suure tõenäosusega sõidan tuleval hooajal F3-sarjas Prema Powerteamiga. Hetkel pole küll veel lepingule alla kirjutatud, aga oleme selles järgus," avaldas Aron täna Delfile.

Kui ka kaks kuud tagasi olid F3-sarja siirdumise jutud üleval, siis toona noormees veel midagi kindlamat kommenteerida ei saanud. Nüüd aga kinnitab Aron, et lepingu sõlmimine on tõesti vaid vormistamise küsimus: "Nüüd ma võin ikka üsna kindlalt öelda, et hakkan tuleval hooajal juba aste kõrgemal sõitma. Päris 100% kindel see veel siiski ei ole. Kuni allkirju lepingul pole, siis nii kaua pole miski selge, aga suur-suur tõenäosus on ikka üleval."

Uue hooaja plaanidest rääkides tuli septembri lõpus välja ka teadatuntud fakt, et autospordimaailmas läbi lüüa, ei piisa mõistagi vaid suurepärasest sõiduoskusest. Vaja on ka suurt rahakotti ning kuigi Aron teenis Itaalia F4-sarja võidu eest 50 000 eurot, oli raha juurde vaja. Aron kinnitab, et ka selles osas on asjad enam-vähem joonde saadud.

"Meie ala juures on see rahaline pool alati oluline. Iga hooaeg tekib see küsimus ja ka meie otsime jätkuvalt toetajaid. Nii kindel aga olukord ikka on, et selle hooaja saame ilusti sõidetud - selline raha otsimine käib igal aastal," avaldab eestlane.

Plaan olla uustulijatest parim

Millised on aga Aroni uue hooaja eesmärgid? "Kindlasti tahaks eesotsas olla, eriti kui sõidan kõige parema tiimiga ka veel. Aga kuna seal on nii kogenud sõitjad ja see on nii kõrge tasemega sari, siis uustulijad võidavad väga harva neid sarju. Kuid seal on ka uustulnukate sari - kindlasti on eesmärk see võita ja isiklikult sihin TOP 5-te."

Prema Powerteam eestlasele eraldi eesmärke aga ette ei pane. "Otseselt tiim eesmärke ei sea - nemad ei ütle, mis tegema pead, aga eks ise tunnetad, mida oodatakse-eeldatakse," räägib autosportlane.

F4 ja F3-sarjade vahel on arusaadavalt suured erinevused kasvõi kiiruste osas. Kas Aron tunneb, et ta on järgmise sammu tegemiseks valmis? "Tunnen küll end suurepäraselt. Need testid, mis tegime, olid edukad ja tundsin end väga hästi. Selle tiimiga sõites on mul eriti palju enesekindlust."

Seda, et Aron teeb tuleval hooajal kõva sammu edasi, kinnitab fakt, et viimase viie aasta jooksul on vormel-3 Euroseries'i sarjas sõitnud näiteks praeguseks F1-e jõudnud Valtteri Bottas, Kevin Magnussen, Roberto Merhi, Felipe Nasr, Carlos Sainz Jr., Daniil Kvjat ning alles eelmisel aastal Max Verstappen. Kuus aastat tagasi võitis selle sarja tänavu meie seast lahkunud Jules Bianchi. 2013. aastal sõitis seal ka tänaseks kereautode kestvussõidu suuna võtnud Kevin Korjus.