Klassis BMW 325 Cup oli ka kogu võistluse enim registreerijaid, 11 võistlejat, kelle seas ka üks naisterahvas.

Vihmamärgades oludes võitis BMW 325 Cup klassis kvalifikatsiooni Kristo Krinpus, kes kordas sellega ka oma eelmise aasta tulemust, üllatuslikult järgnesid temale aga Taavi Klooren ja Marek Saar. Varem väga kiiret sõitu, seda eriti veel kvalifikatsioonides, näidanud Raimo Kulli oli alles kuuendal stardipositsioonil.

Start nii hästi aga Krinpusel ei õnnestunud ning juhtima asus Saar. Peafavoriit Kulli aga sai kohalt minema hästi ning tõusis kiiresti teiseks ning kolmandat ringi alustas juba esikohalt. Kohta ta enam käest ei andnud ning selle sõidu ka Raimo võitis. Krinpusest pääses veel mööda ka Kulli meeskonnakaaslane Keijo Kaasik ning Kristo pidi lõpetama sõidu kolmandana.

Teine start anti juba kuivemates oludes, kuigi rada oli veel vihmamärg ja pidamine muutus iga ringiga. Asju ei teinud lihtsamaks ka eelnenud võistlussõidus esimesse kurvi maha läinud õli, mistõttu toimus ahelkokkupõrge lausa nelja auto osalusel. Kristo Krinpus libises kergelt vastu Keijo Kaasiku autot ning see omakorda tegi pirueti. Indrek Nilson ja Kersti Lang aga ei näinud piisavalt ette ning mõlemad sõitsid omakorda Kaasiku autole sisse. Lang ja Kaasik jäid kohe tee kõrvale, Nilson aga sõitis purunenud autoga edasi, lõpetades lausa kuuendal kohal.

Kuivav rada oli seadistamise seisukohast keeruline ning Kulli pidi seetõttu oma koha loovutama Krinpusele, kes oli ilmselgelt kiirem. Krinpus sõitis ka võistluste kiireima ringi ning teenis sellega lisapunkti. Kulli pidi aga hoidma enda selja taga Taavi Kloorenit, kuid pikem kogemus maksab ning üle finišijoone tuldigi järjestuses Krinpus, Kulli ja Klooren.

Kuid ka tagapool toimus üht-teist. Kolmandal ringil sattus Henri Kalmisti auto Peep Pihotalo pimenurka ning toimus kokkupuude. Kuna autod sõitsid veel üksteisele lähestikku, oli potentsiaalselt sama ohtlik olukord, kui stardist tulles. Pihotalo auto piruetitas konkurentide ees, kuid õnneks suutsid kõik avariid vältida. Pihotalo langes sellega aga viimaseks ning kaotas väärtuslikke punkte, langedes meistrivõistluste punktiarvestuses seeläbi ka viiendaks.
Edasine sõit möödus suuremate draamadeta ning põnevaimad hetked olid veel vaid kergemad rajalt väljasõidud.

Järgmised etapid sõidetakse juba 18.juunil Audru ringrajal, kuhu on oodata ka rekordarv BMW klassi võistlejaid.

Tulemused:

BMW 325 Cup

III etapp
1. Raimo Kulli
2. Keijo Kaasik
3. Kristo Krinpus

IV etapp
1. Kristo Krinpus
2. Raimo Kulli
3. Taavi Klooren

EMV üldseis: (kümnest etapist sõidetud neli)

BMW 325 Cup

1. Raimo Kulli 117
2. Kristo Krinpus 87
3. Taavi Klooren 73
4. Indrek Nilson 71
5. Peep Pihotalo 63
6. Henri Kalmist 53

Super 1600

1. Raul Karu 46
2. Meelis Annus 32
3. Andres Hall 27