Arvukaim osavõtt, 12 autot, oli BMW 325 Cup sarjas. Lisaks eelmise aasta sõitjatele oli lisandunud ka uusi tegijaid, mis klassi arengu seisukohast väga positiivne. Uutele tulijatele vähemalt avaetapil poodiumile ronimist siiski ei lubatud. Mõlemad sõidud võitis eelmise aasta hõbe Ruve Veski. Avasõidu teise koha sai Kristo Krinpus ja kolmas oli Peep Pihotalo. Teises sõidus sai teise koha Pihotalo ja kolmas oli Krinpus.

Super 1600 klassi oli samuti sõitjaid juurde tulnud. Nii noorteklassist, kui ka mujalt. Mõlema sõidu esikolmik oli sama. Väga head sõidud tegi tagaveolisel Ladal sõitnud Kaspar Aruvee, kes võitis mõlemad sõidud ja parandas tublisti eelmisel aastal Riias sõidetud ringiaegu. Kui tema jaoks kõik toimis, siis mõlemas sõidus teise koha saanud Andres Halli jaoks mitte. Esmalt oli mure auto sillaseadetega enne kvalifikatsiooni, mis nullis ära head võimalused korralikule stardikohale. Ja kuna starditi rajale koos Super Production ja Super B2000 klassi autodega, oli traffic rajal päris tihe. Lisaks tuli maid jagada Läti võidusõitja, Girts Daugavinšiga, kes rajal sõitmise reeglite osas kõige valgustatum ei paistnud. „Vana tegeles mitmekordse katmisega, tahtis ilmselt mind ka rajal välja suruda ja kui talle näidati hoiatuse lippu, keeras ta boksi, arvates, et see tähendab seda," rääkis Hall ruudulipp.ee veebilehele. Siiski suunati mees boksist rajale ja nii sai ta veel kolmanda koha.

Teises sõidus oli esikolmik sama, neljanda koha sõitis välja eelmise aasta Eesti noortemeister Martin Seppam, kes avasõidu katkestas.

Super 1600 klassi valitsev Eesti meister Roland Feodorov on sellel hooajal rajal uue autoga. Tegu on lätlase, Janis Horeliksi kasutuses olnud Honda Integra Type-R masinaga, millega ta osales BaTCC sarjas, klassiks Super B2000. Avaetapp läks mehel üle kivide ja kändude, uue autoga sõitis ta esimesed meetrid alles esimeses trennis. „Tehnilised jamad, täpsemalt öeldes sidur, sain paar ringi sõita, siis tuli jälle boksi keerata. Hoogu võttis maha ka üks leedu võidusõitja, kes teisel või kolmandal ringil stardisirge lõpus mind rajalt välja saatis. Seinast väga palju puudu ei jäänud," rääkis Feodorov.

Järgmine Eesti meistrivõistluste etapp sõidetakse Audru ringrajal, 18.-20. Juunil, siis on rajal samad klassis, lisaks veel ka vormelid ja noorteklassi sõitjad.