Laupäeva alustasid Jeets ja Toom 12. kohalt. Esimesel katsel tehtud spinn kukutas nad koha võrra tahapoole, kuid juba järgmisel katsel tõusid nad taas kaheteistkümnendaks. 12. kiiruskatsel oli aga meestel ärev hetk, kui sõideti teelt välja, kuid õnneks suudeti peale väikeseid seiklusi teele tagasi saada. See vahejuhtum kukutas nad 17. kohale.

Viimaste katsete eel tõusid nad kümnendale kohale, kus püsisid kuni viimase katse finišini. Kuid kuna ühe konkurendi auto süttis peale viimase katse finišit põlema ning nad ralli finišisse ei jõudnudki, tõusid eestlased Iirimaa ralli lõppkokkuvõttes üheksandale kohale.

"See oli meie jaoks väga keeruline ja samas väga nauditav ralli. Fantastilised katsed ja sõit asfaldil oli väga võimas kogemus," rääkis Raul Jeets.

"Valisime alustuseks ühe keerulisema ralli, mis üldse saab olla. See on suurte traditsioonidega ralli, mida sõideti esimest korda 1930ndatel ja see on ralli, kus paljud tahavad osaleda. Täna oli meil üks väga ohtlik hetk, kui sõitsime teelt välja, servast alla karjamaale ja palju polnud puudu, et oleksime üle katuse käinud. Õnneks saime pärast väikest seiklust, mille käigus kohalik talumees avas meile värava, teele tagasi. Kokkuvõtvalt oleme väga rahul selle tulemusega ja suutsime näidati kohati head kiirust ja see kogemus, mis siit saime, on väga suur. Auto töötas suurepäraselt ja meeskond töötas ideaalselt. Suur tänu kõigile toetajatele ja kaasaelajatele," võttis Jeets ralli kokku.

Ralli võitnud Craig Breen ja Scott Martinile (Peugeot 208 T16 R5) jäi Jeetsil ja Toomil kaotust 8.34,9.

Jeetsi ja Toomi II päev: