Open jääpiigi klassi avasõidus pakkusid põnevuslahingu kvalifikatsiooni kiireim Ardo Kaurit (KTM, AYR Racing Team) ning seni kõik sõidud ja etapid võitnud Andre Park (Husqvarna, RedMoto Racing). Kaurit haaras avaringil kohe liidrikoha ning noored mehed kihutasid terve sõidu ratas-rattas ning Kaurit suutis kõik konkurendi rünnakud pareerida ja edestas teda lõpuks napi 0,1 sekundiga. Kolmandana kihutas üle lõpujoone terve sõidu samal kohal uhkes üksinduses purjetanud Timmo Mõts (Husqvarna, Sõmerpalu MK).

Teises sõidus sai aga Park kohe liidriks ja suutis Kauritiga väikse vahe sisse sõita ning seda lõpuni hoida. Mõts oli taas kolmas, kuid seekord oli tema edu neljandana lõpetanud Kenor Kotkase (Husqvarna, Motoextreme) ees tunduvalt väiksem.

Kahe sõidu kokkuvõttes sai Park tänu teise sõidu võidule ka etapivõidu Kauriti ja Mõtsi ees.
Jääpiigiga koos rajal olnud EKV arvestuse Vabaklassis võitis Riho Kollist (Husaberg, Sõmerpalu MK) Hannes Lepmeta (KTM, Aseltec Racing) ees.

MX A klassi esimeses sõidus osales Park stardikurvis toimunud kukkumises ja sai sealt minema eelviimasena. Sõitu juhtis kindlalt stardist finišini Alex Vetkin (Husqvarna, Almaca Motosport), meeletut tempot teinud Park suutis end teiseks sõita ning kolmas oli Sven Simulask (Husqvarna, Vihur Motosport). Teises sõidus Park ei vääratanud ja võitis kindlalt Vetkini ees, kolmas oli seekord avasõidu seitsmes Kairo Katkosilt (KTM, RedMoto Racing).

Kahe sõidu tulemusena moodustasid esikolmiku Park, Vetkin ja Katkosilt.
Samades sõitudes kihutanud MX125/MX2 kiireim oli seekord Aksel Pärtelpog (Äksi39Team), kellele järgnesid Karl Takk (Husqvarna, Almaca Motosport) ja Heido Havam (Honda, HRC, Eesti Racing Team).

Külgvankrite sõitudes ei leidunud taas vastaseid seni kõik sõidud võitnud Renee Reinu ja Teet Eier (KTM, Kohila Motospordi Klubi) tiimile, kes võitsid ülivõimsalt mõlemad võidukihutamised. Teised olid kummaski sõidus taas Maarek ja Markkus Kõre (KTM, AYR Racing Team) ning kolmas koht kuulus seekord tiimile Katrin Põldma ja Rain Vaikmäe (KTM, MK D&T).

Quadidel võttis kolmanda etapi järjest kaks kindlat sõiduvõitu mitmekordne Euroopa meister Kevin Saar (Yamaha, Pärnu MC), kelle järel lõpetas mõlemas sõidus Martin Filatov (Honda, Kagu MK). Avasõidus oli kolmas Argo Abel (Yamaha, Kagu MK), kes edestas Carl Torni (Yamaha, Paikuse MK) ainult 0,5 sekundiga. Teises sõidus heitlesid kolmandale kohale viimaste meetriteni lausa kuus sõitjat, kellest esimesena sai üle lõpujoone avasõidu kuues Viljar Värat (Honda, Estonian Supermoto Racing Team). Kokkuvõttes oli aga Saare ja Filatovi järel kolmas teise sõidu neljas Torn.

Lisaks pakkusid kõikidele närvikõdi Eesti karikavõistluste arvestuses kihutanud 85cc klassi sõidud, kus kummaski kihutasid ratas rattas algusest lõpuni Gregor Kuusk (Husqvarna, RedMoto Racing) ja Hugo-Brent Freimann (KTM, Vihur Motosport). Kuusk suutis mõlemas sõidus külma närvi hoida
ning konkurenti ülinapilt edestas. Kolmandana sõitis mõlemas sõidus Jan-Marten Paju (Husqvarna, RedMoto Racing) ja ta oli kohe esiduo taga ning ootas oma võimalust, kuid seekord konkurendid ei vääratanud ja ta pidi kolmanda kohaga leppima.

Teised tulemused (Eesti karikavõistluste arvestused)

65cc
1. Karl Teesalu (KTM, RedMoto Racing)
2. Mathias Vetkin (Husqvarna, Almaca Motosport)
3. Enriko Peilman (KTM, RedMoto Racing)

Naised
1. Kristin Karro (Honda, HRC, Eesti Racing Team)
2. Sandra Antoniak (Husqvarna, KTL racing klubi)
3. Selyn Kazakova (Honda, Vihur Motosport)

MX Hobi
1. Peeter Volokitin (Yamaha, Pärnu MC)
2. Hannes Hansman (KTM, KTL Racing Klubi)
3. Aldrin Arukase (Honda, Pärnu MC)

MX Veteran 40+
1. Marko Heinmäe (Honda, Viljandi Motospordiklubi)
2. Hannes Hansman (KTM, KTL Racing Klubi)
3. Aldrin Arukase (Honda, Pärnu MC)

ATV
1. Taivo Tehvand (Can-AM)
2. Keijo Kraav (Sõmeru Racing, Can-AM)
3. Raido Asula (Can-Am)

Korraldaja karikas

MX Veteran 50+
1. Jüri Makarov (Honda, Pärnu MC)
2. Meelis Kingi (Husqvarna, Almaca Motosport)
3. Ain Randmaa (Kawasaki, Pärnu MC)

MX Beginner/Kärnataja
1. Kevin Erkmann (KTM, Paikuse MK)
2. Hendrik Meremaa (Yamaha, MK D&T)
3. Marten Vaher (Husqvarna, Türi AMK)

50cc
1. Theo Kolts (GasGas, Pärnu MC)
2. Erki Raudnagel (GasGas, AMB Racing Team)
3. Kenneth Simulask (Husqvarna, Vihur Motosport)

Jäärajasõidu EMV jätkub järgmisel kolmapäeval 24. veebruaril taas Pärnus, kui ilmastikutingimused seda soosivad.