Oleg Gross möönis, et oli pisemaid sõiduvigu. Autoga harjumine olnud veel mõne aja eest päris keeruline, vahendab rally.ee. "Sellega on praegu n-ö katsekilomeetreid sõidetud 600 ringis. Neist laias laastus 300 olen treeningutel läbinud mina, Ott Tänak ja Georg Gross kahe peale kokku sama palju," rääkis Gross. "Alguses oli keeruline, kuna käiguvahetus selle auto juures oli minu jaoks uus. Olen harjunud, et paned esimese, siis teise ja siis kolmanda samasse ette, kus oli esimene. Aga sellel autol on järjestik-kast, käigud kõrgemaks või vastupidi madalamaks järgemööda samas suunas. Kast ongi korra juba hooldust ka vajanud."

Pärast võistlust oli debütant rahuloleva ilmega, kuna tulemus polnud sugugi vilets ja auto õnnestus ühte tükki jätta. Oleg Gross märkis, et poeg Georg oli talle sõnad enne võistlust peale lugenud: "Vaata, et sa üle katuse ei keera!" Valge Ford Fiesta nägi veidi närtsinud tegelikult välja juba enne starti. Selle põhjuseks olid Olegi sõnul mõned varasemad intsidendid: "Ma olen selle osanud juba ühe korra üle katuse keerata. Aga nii ilusti, et purunes vaid esiklaas ja küljepeegel sai natuke muljuda. Esiosa on aga tulnud paigata raja äärsete lumehangede rihtimise tõttu."

Oleg Gross ei välista, et majapidamisse tuleks üks analoogne auto veel muretseda. "Et kui selle praegusega midagi juhtub," põhjendas ta. Kaugeleulatuvaid järeldusi rakverelase öeldust ilmselt teha ei maksa, kuid kes teab, ehk näeb teda tänavu veel mõnel võistlusel Ford Fiesta R2 ralliauto roolis.

Vaata videot: