Vaata kentsakat väljasõitu:

Esmalt klass BMW 325 Cup, kus sõitis kvalifikatsioonis kiireima aja Kristo Krinpus edestades meeskonna kaaslast Raimo Langi ühe sekundiga ja kolmanda aja sõitnud Ruve Veskit 1,4 sekundiga, kirjutab ruudulipp.ee. Selliste tulemustega mindi esimesse starti kahest. Peale 12. ringilist võidukihutamist ületas esimesena finishijoone Kristo Krinpus, teisena Raimo Lang ning kolmas oli Raido Ivalo.

Teise starti mindi esimese sõidu tulemuste põhjal. Järjekordse pingelise heitluse käigus ületas esimesena stardijoone Krinpus, teisena Indrek Nilson ning kolmandana Raimo Lang. Kahe sõidu kokkuvõttes kuulus etapi esikoht Krinpusele, teine koht Langile ning kolmas Nilsonile. Krinpus sõitis ka mõlemas sõidus välja kiiremad ringid ja tema kvalifikatsioonis sõidetud kiirem ring 1.25.859 jäi ka selle klassi uueks rekordiks sellel rajal. Meistrivõistluste arvestuses on kindle liider Krinpus, kes on kogunud 91 punkti, teine on Peep Pihotalo (59 p) ja kolmas Ruve Veski (50p).

Balti sarja klassis Super 1600 stardis olid Andres Hall ja Kaspar Aruvee. Sel aastal heas hoos olev Aruvee oli ka Kacergines oma klassi kvalifikatsiooni kiireim. Koos Super B2000 ja Baltic Openi klassidega toimunud ühisstardis jäi Aruvee raja äärde, kui konkurendi autolt saadud löögi tõttu ta rajalt välja sõitis. Samas situatsioonis läks hullemini lätlasel Uldis Timaksil, kelle Opel Astra maandus oja põhjas. Sõitjatega õnneks midagi ei juhtunud. Super 1600 klassi mõlema sõidu kiireim oli Hall.