JWRC klassis sõitnud Karl Kruuda ja Martin Järveoja olid avapäeval hädas tehnikaga, ei toiminud käigud ja ühel katsel olid puudu pidurid. Järgnevatel päevadel liikusid eestlased üsna targas tempos, midagi suuremat lõhkumata ja tasuks pühapäeval ralli finišis JWRC klassi kolmas koht, ettepoole jäid rallit algusest lõpuni juhtinud Hans Weijs jr ja Aaron Burkart, kirjutab ruudulipp.ee.

JWRC sarja kokkuvõttes tõusid eestlased teisele kohale, olles kogunud 58 punkti. Ettepoole jääb Aaron Burkart, kellel on seitse punkti rohkem ja selja taha Saksamaal katkestanud Kevin Abbring ning Saksmaal võitnud Hans Weijs jr, punkte on neil vastavalt 46 ja 43.

Vägagi märkimisväärne on see, et ralli lõppedes kuulutati igal rallil välja antava Abu Dhabi Spirit Of The Rally auhinna vääriliseks Karl Kruuda. Sellega astus Kruuda väärikasse seltskonda, eelmine auhind, mis läks välja Soome rallil, kuulus näiteks neljakordsele maailmameistrile Juha Kankkunenile. Kruudale auhinna andmise põhjuseks on tema noorus, 17-aastasena ei saa paljudes riikides autot juhtidagi, kui Karl Kruuda sõidab juba MM-rallidel, sellised sõnad kõlavad videoloos.