Neljandat aastat järjest tuli Rotax Max klassis Eesti meistriks Aavo Talvar (Talvar Racing), kes oli ainuvalitseja ka Tabasalus. Punktitabelis edestas ta teise koha saanud Kairo Kivi (AGS Racing) 81 punktiga. Talvar ja Kivi sõidavad Eestit esindama ka novembris USA-s toimuvale Rotaxi maailmakarika finaali. Eesti MV kolmanda koha sai Mart Soo (AIX Racing Team). MV-te neljas oli Tabasalus kolmanda koha ja esimest korda poodiumile pääsenud Kristjan Salvet (AGS Racing).

Rotax DD2 klassis olid enne viimast etappi võimalused tiitlile pretendeerida kahel mehel – Mario Haugasel (Talvar Racing) ja Antti Rammol (Vihur Team). Esimest korda tuli Eesti karikavõitjaks Haugas, kes pääseb debütandina ka MK-finaali. Teise koha sai Antti Rammo, kelle jaoks Tabasalu etapp ebaõnnestus, sest eelfinaali katkestas ta rajalt väljasõidu tõttu ja finaalis jäi tehnilise rikke tõttu viimaseks. Kolmanda koha sai Mario Vendla (AGS Racing), kes aga võitis Tabasalus. Vendla andis pärast võistluse lõppu mõista, et järgmisel aastal ei plaani ta kardirooli keerata.

Rotax Junior klassis tuli Eesti meistriks Jüri Vips (TARK Racing), kellele järgnes 12 punktilise kaotusega Ralf Aron (AIX Racing Team). Viimasest Eesti MV etapist Aron aga osa ei võtnud, sest samal ajal sõideti CIK-FIA Academy sari, kus ta sai kokkuvõttes 9. koha. Vips ja Aron sõidavad samuti MK-finaali, kus mõlemad on seadnud endale kõrged eesmärgid – pääseda esikümnesse. Meistrivõistluste kolmanda koha sai Oliver Nurmik (AIX Racing Team), kes Tabasalus oli neljas. Viimasel etapil pääses sel hooajal esimest korda poodiumile Artur Ploom (R24 Motorsport), kes saavutas teise koha. Kolmas oli lätlane Michael Budovsky (MRG Racing).

Väga põnevaks kujunes meistritiitli lõpplahendus ka Rotax Masters klassis, kus tuli võitjaks Erki Lehiste (AGS Racing), seda napilt Priit Sei (Talvar Racing) ees. Enne viimast etappi oli liidriks küll Sei, kuid tehnilise rikke tõttu oli ta sunnitud katkestama eelfinaali, mis tähendas finaaliks viimast stardikohta. Lehiste suutis finaali viimases kurvis mööduda lätlasest Andris Lembergsist ning näpsata nii etapivõidu kui Eesti meistritiitli. Lätlase järel oli kolmas Argo Tamm (AGS Racing). Ka Lehiste debüteerib MK-finaalis Eesti koondises.

KZ2 klassis sõideti Eesti KV arvestuses sellel hooajal vaid üks etapp ja seda juunis Ropažis. Kaksikvõidu said leedulased ja kolmas oli Kaspar Kallasmaa (Kuningamäe Kart), kes ühtlasi tuli Balti karikavõitjaks.

Rotax Minimax klassis võitis Eesti meistritiitli Georg Kõss (TGT Racing), kuid viimasel etapil oli parim Karl Leesmaa (Talvar Racing), kes edestas finišis napilt Kõssi. Tabasalus sai kolmanda koha Ragnar Veerus (TARK Racing), kes meistritiitli arvestuses pidi aga tunnistama lätlase Valters Zviedrise (TARK Racing) paremust.

Mini 60 klassis tuli kindlalt Eesti karikavõitjaks Mattias Erik Rass (TARK Racing), kellele järgnes kevadel EAL-i ja EKL-i poolt korraldatud noorte talentide sarja “Talendid rajale 2013” võitnud Andreas Lootus (TARK Racing). Kolmas oli Yana Erika Ralman Venemaalt.
Raket klassis tuli Eesti meistriks Erich Kühn (Liqui Moly Roli Team), teise koha võitis samuti “Talendid rajale 2013” karastusega Mauris Põldma (TPR Racing) ja kolmandaks tuli Aivo Menken Parts (Vihur Team). Tabasalus näitas kiireimat minekut Põldma, kes võitis etapi, talle järgnesid Mattias Ringberg (Talvar Racing) ja Kardo Tamm (TGT Racing).

Micro 60 klassis läks Eesti meistritiitel idanaabrile Alexander Vilaevile (Liqui Moly Roli Team), kellele järgnes hooaja teises pooles head kiirust näidanud ja ka Tabasalu etapi võitnud Rimmo Kadapik (AIX Racing Team). Kolmas oli Karl-Kenneth Neuhaus (Gear Racing), kes viimase etapi lõpetas neljandana.

Cadet klassis võisteldi “Lootuste” karika nimel ning selle võitis Christoffer Reintam (TARK Racing), kes hooaja viimasel etapil sõitis juba suurema, Micro 60 kardi roolis. Cadeti viimase etapi võitis Martin Juga (Gear Racing), teine oli Jaan Järveveer (Gear Racing) ja kolmas Artjom Vedennikov (R24 Motorsport). “Lootuste” karika teise koha sai aga Järveveer ja kolmas oli Juga.

Meeskondlikus arvestuses tuli võitjaks Talvar Racing (126 punkti), teise koha sai AGS Racing (124 punkti) ja kolmas oli TARK Racing (116 punkti).

HRX Eesti meistrivõistlustega on kodune kardihooaeg selleks aastaks lõppenud, kuid pidada on jäänud veel Rotaxi MK-finaal USA-s, kuhu sõidab seitsmeliikmeline Eesti koondis ja CIK-FIA KF Juniori MM-sari, millest võtab osa Ralf Aron.