Terve ralli vältel liidrikohta nautinud Latvala edestas 21. kiiruskatse kokkuvõttes tiimikaaslast Sebastien Ogieri ühe minuti ja 5 sekundiga. Kolmanda koha sai Hyundai sõitja Dani Sordo, kes kaotas võitjale juba 3.37-ga.

Tänaku ette mahtusid ka Mads Östberg (M-Sport, +5.36,4) ja Hayden Paddon (Hyundai, +6.22,6). Eestlasel kogunes kaotust Latvalale, kes hooaja kahel esimesel rallil punktikohale ei jõudnud, 9.59,5.

Tänaku kommentaar viimase katse järel: "Seekordsel rallil oli eesmärgiks õppida ja võimalikult palju informatsiooni koguda, et rehve arendada. Nüüd ootab meid Portugali ralli eel palju teste ning loodame seal juba konkurentsivõimelisemad olla."

MM-sarja üldarvestuses juhib endiselt valitsev maailmameister Ogier, kellel on 77 punkti. Järgnevad Östberg 39, Sordo ja Mehhikos katkestanud Andres Mikkelsen 33, Paddon 29, Latvala 27 ja Tänak 24 punktiga. Meeskondlikult juhib Volkswagen (97p) Hyundai (64) ees, DMACK on kuues.

Järgmine MM-etapp sõidetakse 21.-24. aprillini Argentinas. Portugali ralli, kus Tänak loodab juba kõrgete kohtade eest kaasa rääkida, toimub 19.-22. maini.

Mehhiko ralli lõppseis: