Absoluutselt kiireima ajaga läbis 2,2 km pikkuse võistlusraja Aiko Aigro. Kahe esimese vooru võiduga teenitud kohapunktidest Mitsubishil sõitnud mehele piisas, et sõit 20 osalejaga 4WD klassis võita, teatab rally.ee. Teise tulemusega lõpetas võistluse viimases voorus rivaalidest jagu saanud Andri Sirp (Mitsubishi Lancer Evo 5), kolmas oli Marek Haiba (Subaru Impreza).

"Konkurents oli muljetavaldav," möönis Aigro. "Kõvasid sõitjaid oli! Olin isegi üllatunud, et selline seltskond starti tuli. Audidega poisid, kes minust varem jagu saanud, olid kohal, " jätkas ta. "Minu eeliseks võis olla see, et teadsin rada konkurentidest rohkem - aga nii on, kui olla üks korraldajatest. Samas Aare Pukk ütles, et tema ei ole lihtsalt kaua sõitnud ja on selle tõttu veidi "roostes"."

Rajast kõneldes märkis Aiko Aigro, et esimeses voorus oli pidamist rohkem kui teises sõidus. "Teiseks vooruks oli rada libedamaks lihvitud," ütles ta. "Lõpuks tuli sõidusoon sisse ja heina välja kolmandaks vooruks. Teine voor oli kõige libedam."

Vaata fotogaleriid!