Külgvankrite teise sõidu stardi võitsid nagu esimesegi Belgia-Hollandi paar Adriaenssen/ Van Den Bogaart, kes suutsid pool sõitu ka liidritena püsida. Siis möödusid taas Bax/ Stupelis ja läksid oma teed. Kolmandaks tulid selles sõidus Jan Hendrickx/ Elvijs Mucenieks – meeskond, kus roolimees on belglane ja korvipoiss taas Lätist.

Eestlastest tulid esimeses sõidus hea tulemuse teinud Gordejev / Parksepp seekord juba esimesel ringil maha. Kuid rõõmsa üllatuse pakkusid Kert Varik/ Erkki Kõiv, kes sõitsid välja koguni kaheksanda koha. Nii kõrget positsiooni külgvankrite MM-etapi võistlussõidus ei ole eestlased pikka aega saavutanud. Sonn/ Kõiv olid teises sõidus 15., Maante/ Mokrik 19., Miil / Miil 20. ja Reesna/ Skultans 21.

Etapi võitsid kokkuvõttes Bax/ Stupelis, teised olid Adriaenssen/ Van Den Bogaart ja kolmandad Hendrickx/ Mucenieks. Adriaenssen/ Van Den Bogaarti liidripositsiooni see siiski ei kõigutanud, ta juhib nüüd 402 punktiga Läti vendade Daidersite ees, kellel on 271 punkti.

Quadracerite Euroopa meistivõistluste etapi teine sõit kulges üsna samas rütmis kui esimenegi. Warnia läks eest ja suutis vahet Mengelisega finišini säilitada, kuigi tema quadil sõidu lõpu eel tekkis tehniline rike, mis andis tunda vibratsioonina ja sundis tempot alla laskma. Seekord sai sõidu kolmas mees van Grinsven ka poodiumile, enam tal müraprobleemi ei olnud. Eestlastest oli taas kiireim Jupaschevski (viies), Järvloo kuues, Kangur 7., Filatov 8., Siim Vaide 9. ja Mauri Kirsip 10.

Etapi võitis Warnia Mengelise ja Koskela ees.

Endiste aegade staaride nooremas klassis (40.-52. aastased) olid võitjad Argo Põldsaar/ Indrek Aljes, teised Andrus Vaks/ Jürgen Jakk ja kolmandad Sverre Lamp/ Alar Lamp.

Vanemate meeste, üle 53-aastaste sõidus osales ka 70-aastane soomlane Christer Lindgren, kes võttis veel hoogsalt hüppeid ja sai 8. koha. Sõidu võitsid Gennadi Pedras/ Jüri Saan soomlaste Jarmo Lehtineni/ Lauri Lehtineni ning lätlaste Aldis Vapa/ Andris Matshi ees.