Aluse heale tulemusele pani hommikune kvalifikatsioon, kus Hans Villemi oli kolmas. “Kahe päeva jooksul sai auto seadega kõvasti tööd tehtud. Mehaaniku, inseneri ja sõitja koostöö kandis sellel hooajal esimest korda ajasõidus vilja ja selle üle oli kõigi hea meel,” ütles Hans Villemi.

Võistlussõidu esimeses kurvis surus sarja üldliider, neljandalt kohalt startinud hollandlane Nyck de Vries Hans Villemi rajalt välja. Ometi suutis eestlane kontrolli auto üle säilitada ja hoidis neljandat kohta sõidu lõpuni. Kaotust sõidu võitnud prantslasele Andrea Pizzitolale kogunes 7.1 sekundit.

Hans Villemi: “Tingimused ei olnud just kõige lihtsamad, sest kuiv asfalt vaheldas märgade rajalõikudega. Sellele vaatamata toimus sõit slikk-rehvidega ja taas kord võin kiita auto head seadet. Poodiumikoht päris käeulatuses polnud, sest kolmanda koha sõitnud de Vries sõitis ka kiireima ringi ja tema vastu ma täna ei saanud.”

Teine eestlane Martin Rump lõpetas 18. kohaga. Pühapäeval on uus võimalus, kui hommikul toimub ajasõit ja pärastlõunal põhivõistlus.