Kolmas päev möödus Eesti meeskonnale sündmustevaeselt ja seda kõige paremas mõttes. Sõitjad näitasid testidel korralike aegu ja tehnika toimis. Nii said kõik mehed päeva lõpus peale 15 minutilist hooldust tsiklid kinnisesse parki lükata ilma suuremate probleemideta. Selle 15 minutilise hoolduse juures tohivad mehaanikud tsiklile lisada vaid vedelikke, kõik ülejäänud tööd peab sõita ise ära tegema. Tavaliselt tähendab see rehvide vahetust, õhufiltri vahetust ja veel mõningaid tegevusi, mis antud hetkel vajalikud on. Teise päeva hommikul vahetas näiteks Rannar Uusna oma tsiklil ära esimesed amordid.

Eesti meeskond jätkab kuuekesi, hetkel ollakse kaheksandal kohal, liider Prantsusmaale kaotavad eestlased 22.45,12. Argentina meeskond, kes on seitsmendal kohal on Eesti meeskonnast vähem kui kahe minuti kaugusel.

Individuaalselt on rahvuskoondiste arvestuses Aigar Leok 17. kohal, Rannar Uusna on 41, Martin Leok 47, Toomas Triisa 56, Tõnu Kallast 88 ja Toivo Nikopensius 101. Liider on Daniel Milner Austraaliast.

Klubikoondiste arvestuses, kus startis pea 140 meeskonda, on Eesti klubikoondis koosseisus Priit Biene, Egon Üpraus ja Mart Meeru 71 kohal.

Eesti meeskonna kolmanda päeva videokokkuvõte