Viimasel päeval oli kavas vaid üks katse, mis sõideti ühisstartidega krossirajal. Nii Eesti rahvusmeeskonna kui klubikoondise sõitjad said viimase päevaga korralikult hakkama ja Eesti rahvuskoondisele kuulus kolme osaletud Six Days Enduro parim tulemus – 9. koht. Klubimeeskond tuli 139 startinud meeskonna seas tugevale 44. kohale.

Krossirajal, kus sõideti kuus ringi, oli E3 klassi kiireimate meeste sõidus Aigar Leok kolmas, ettepoole jäid Mike Brown USA'st ja Mathias Bellino Prantsusmaalt. Aigar Leoki koht E3 klassi kokkuvõttes oli seitsmes ja sellega kuulus talle Six Days Enduro kuldmedal, Tõnu Kallast oli samas klassis kokkuvõttes 32. ja tema teenis sellega endale Six Days Enduro hõbemedali. E1 klassis tegi oma esimesel Six Days Endurol väga hea tulemuse Rannar Uusna, kes oli 14. ja tema sai samuti Six Days kuldmedali, Toivo Nikopensius oli E1 klassis 51. (hõbemedal). E2 klassis oli Martin Leok 34. (kuldmedal), Toomas Triisa oli 41 ja talle hõbemedal.

Aigar Leok: "Suur tänu kogu meeskonnale ja taustajõududele, ilma kelleta oleks see keeruline olnud. Meeskonna koht on hea ja kui oleme maailma enduuros TOP 10 riikide hulgas ütleb see juba midagi. Seega tulemusega väga rahul ja enda esinemisega samuti."

Klubikoondise koht oli 44., klassis C1 oli Priit Biene 68 ja talle kuulus Six Days hõbemedal. Egon Üpraus oli C3 klassis 42. (samuti hõbemedal), Mart Meeru koht C3 klassis oli 50. ja tema sai Six Days pronksmedali.

Vaata intervjuud Aigar Leokiga: