Erinevalt eelmisest etapist said Varik – Kurpnieks (WSP/Zabel) enda kvalifikatsioonisõidust otse finaali ja ei pidanud selleks lohutussõidus startima. Hoolimata sellest, et Eesti – Läti tiim tuli avaringilt alles eelviimasena, suutsid nad sõidu edenedes oma kohta parandada ja ületasid lõpujoone 11-ndana ja koht finaalides oligi olemas.

Täna sõidetud esimese finaalsõidu võitis üle pika aja 10-kordne maailmameister hollandlane Daniel Willemsen – Robbie Bax (WSP/Zabel), kellele järgnesid belglane Jan Hendrickx ja hollandlane Ben van den Bogaart (WSP/Husqvarna) ning belglased Jason Van Daele – Olivier Valcke (WHT/Husqvarna). Varik – Kurpnieks olid avaringi järel 23-ndad ja peagi tõusti juba 20-ndale kohale tõusnud, kuid neljanadal ringil jäi nende sõit kahjuks katki.

Avasõidus neljanda koha saanud hollandlane Etienne Bax koos lätlase Kaspars Stupelisega (WSP/Zabel) võitsid aga teise sõidu, teiseks kihutasid end Willemsen – Bax ja kolmandaks prantslased Valentin Giraud – Nicolas Musset (WHT/KTM), kes olid esimeses sõidus 8. Varik – Kurpnieks said aga võistlussõidu kenasti lõpuni ja ületasid lõpujoone 18-ndana.

Kahe sõidu kokkuvõttes said etapivõidu Willemsen – Bax (47 punkti), teiseks tulid Bax – Stupelis (43 p) ja kolmandaks hollandlased Koen Hermans – Kenny van Gaalen (WSP/Zabel, 34 p), kes lõpetasid sõidud 5. ja 4. kohal. Varik – Kurpnieksile kuulus teisest sõidust saadud 3 punktiga 23. koht.

Maailmameistrivõistluseid juhivad Bax – Stupelis (354 p), nendele järgnevad Giraud – Musset (323 p) ja Hendrickx - van den Bogaart (298 p), kes Genki teise sõidu katkestasid ja olid etapi kokkuvõttes 9. Varik – Kurpnieks langesid tabelis ühe koha võrra ja on nüüd 67 punktiga 17.

Külgkorvide järgmine MM-etapp sõidetakse 4.-5. juulil Prantsusmaal Iffendic'i krossirajal.