Kuna kvalifikatsioonisõitudes sõidetud tulemused rajarekordina arvesse ei lähe, tuleb uut mootorrataste tippmarki ning minuti ja 14 sekundi sisse jõudmist oodata laupäevasest võistlussõidust. Penna jäi oma sõiduga ülirahule, oli ta ju kiirem Soome meistrivõistluste liidrist Vesa Kalliost.

Kallio sõidab Audrus esimest korda ja tegi kvalifikatsoonis kolmanda tulemuse, kaotades Pennale 0,38 sekundit. Teise aja sõitis välja Erno Kostamo, neljas oli Kari Vehniäinen ning alles viienda tulemuse tegi esimene eestlane, Hanno Velt. Velt, kes kaebas tasakaalust väljas rataste üle, oli Pennast 1,15 sekundit aeglasem.

„Homme muudame tsikli seadistuse samaks, mis oli täna hommikul,“ ütles Penna pärast kvalifikatsiooni. Vahetult enne kvalifikatsiooni lõppu tehtud muudatused end ei õigustanud, sest aeg kehvenes märgatavalt. Tuleb kõva sõit, uskus ka tema. Kokku on auto24RINGil toimuval Eesti, Soome ja Läti meistrivõistluste ühisetapil rajal ligi 150 võidusõitjat, mis on rekordiliselt suur hulk.

Laupäeval, 7. septembril algavad warm-up sõidud kell 9.40, trikiratturite esimene esinemine on kell 12, esimene võistlusstart antakse kell 12.45. Trikiratturid astuvad uuesti üles kell 19, kell 20 algab autasustamistseremoonia, kus pärjatakse Eesti meistri- ja karikavõistluste hooaja parimaid, kuid tänatakse ka motohooaja toetajaid ja motolegende. Õhtu peaesinejaks on ansambel AC/DC Belford Tribute Rootsist.

Osalevad klassid: Biker24 C-klass, Honda CBR500 Cup, Rookie 600, Rookie 1000, Külgvankrid, Saksa Auto AMK Superstock 600, Superbike, Historic. Publikule pakuvad lisaks rajal toimuvale elamusi ka Biker24 Stunt-Team trikiratturite Mart Multeri ja Dmitri Jagovkini kaks esinemist. Piletiostjate vahel loosib Bridgestone välja hinnalised kinkekaardid.

Pilet pealtvaatajale maksab 10 eurot (2 päeva), 1-päevapileti hind on 7 eurot. Kuni 12-aastased lapsed pääsevad võistlust vaatama tasuta. Piletid on müügil võistluspaigas kohapeal.