"Natuke aimasin seda juba mõned päevad tagasi, kui kuluaarides jutud lahti läksid. Ühtepidi väga kurb - ralli kaotab sellise tugeva tootja lahkumisel väga palju. Teisalt, kui järgmisele hooajale otsa vaadata, siis valitseb päris huvitav teadmatus - mis, kes, kuhu...? Kolm väga head sõitjat on ripakil, nende seas tänase hetke parim piloot."

Ajaleht L'Equipe käis täna välja võimaluse, et Ogier võib sobiva kosilase puuumisel võtta rallispordist vaheaasta. Aava sellise stsenaariumi välistab.

"Vaheaastat ei usu. Ilmselt on tal sarjaga pikad lepingud, mis sellise stsenaariumi välistavad. Ta on nii ambitsioonikas vend, et kui ta neli aastat järjest on meistriks tulnud, tahab ta kindlasti ka viiendat, kuuendat ja seitsmendat tiitlit. See motiveerib teda pingutama," sõnas 2008. aastal WRC sarjas Citroeniga ning varem Suzuki ja Fordiga kihutanud Aava.

Ott Tänaku nimel loodab Aava, et Eesti hetke esirallisõitjal on uueks hooajaks leping sõlmitud. "Ma väga loodan, et Otil on kõik korras ja tuleviku mõttes lepingud allkirjastatud ning Volkswageni otsus tema seisu enam ei mõjutaks. Võib-olla tuleb nüüd üks või kaks meest M-Sporti juurde. On spekuleeritud isegi nii palju, et Eric Camilli lepingu taga on Prantsuse autospordiliit, kes võib ühe prantslase teise vastu välja vahetada. Ka selliseid imesid võib juhtuda, kuid see on muidugi puusalt tulistatud spekulatsioon."

Aava sõnul läheb tiimies võidujooks lahti eelkõige Ogieri peale. Kui prantslane on oma koha leidnud, alles siis pannakse paika Latvala ja Mikkelsen. "Räige võidujooks saab toimuma Ogieri peale. Eks taustal käivad ka muud tööd, aga enne ei otsustata ilmselt teiste meeste puhul midagi kui Ogier paigas," arvas Aava.