Hetkel MM-sarjas teist kohta hoidev piloot tuleb Kanaaridel starti M-Spordi Ford R5 masinaga, näitamaks, et Malcolm Wilsoni tiimi arendatud masin suudab Škodale konkurentsi pakkuda või neist isegi parem olla.

Juulis toimuva Rally Estonia kontekstis on huvitav jälgida, kas mõni sama kaliibriga sõitja ka suvel Lõuna-Eesti teedele jõuab.

"Oleme ERC sarja promootorile Eurosport Eventsile mõista andnud, et sarnaseid üllatusi tahaks ka siin näha," ütles Rally Estonia peakorraldaja Urmo Aava. "Me saaks muidugi ka Östbergi endale siia osta, aga meil pole lihtsalt nii palju raha."

Rally Estonia osalejate nimekirjast on siiski veel vara konkreetsemalt midagi rääkida, sama käib ka meie enda tippude kohta. Esimene ametlik pressikonverents, kus selliste uudistega harilikult välja tullakse, toimub juuni alguses.

Ühtegi Eesti ekipaaži Kanaaridel 10.-12. märtsini ei sõida. Küll aga on stardis Rally Estonia mullune võitja Aleksei Lukjanuk Venemaalt, kes sõidab samuti Ford Fiesta R5-ga. Rally Estonia (15.-17. juuli) on ERC sarja kuues etapp.