Mõlemad mehed olid esmaspäeval Kehala Ringil, kus tehti väike test ja sõidutati toetajaid. Olgu kohe ära öeldud, et sõideti Kehala Ringi sellel osal, mida sprindil ei kasutata, paar kurvi, mis testil sees olid, sõidetakse sprindil teistpidi. Urmo Aava, kes pole WRC autoga sõitnud pea poolteist aastat tunnistas, et kogemus oli suurepärane.

"Eks vaikselt hakkab meelde tulema, aeglastes kurvides pole probleemi, kiirete kurvidega on nii, et tean mida pean tegema aga hetkel veel ei suuda. Kuid küll see tuleb. Rada ise on Kehalas äge, pealtvaatajatele on vaatamist küllaga. Kaardilugejaks on mul Silver Kütt," räägib Aava testist Ford Focus WRC autoga.

Duell samuti Ford Focus WRC autol sõitva Georg Grossiga saab olema Aava sõnul põnev. "Lihtsat pole siin midagi, Georg on kindlasti kiire, samas läheme ise ka kiiresti sõitma ja annan endast selle maksimumi mis mul hetkel varuks on," ütleb Aava.

Georg Gross jäi samuti testiga rahule ja tõdes samuti, et duell Aavaga saab olema huvitav.

"Tehnika toimis korralikult, hea päev oli. Urmoga võidusõidus on väga raske öelda, kes ettepoole jääb. Istusin korra ka Urmo kõrval, kui ta Kehalas esmaspäeval oma esimesi ringe tegi. Siis oli tal juba vaatamata sellele, et kaua sõitnud ei ole, tempo hea. Hiljem läks asi veel paremaks. Eks ma loomulikult tean seda rada hästi, olen nii vanema kui uuema osa ehituse juures olnud, ühesõnaga sõit saab olema põnev," räägib Gross.

Mõlemad mehed kinnitavad aga ka seda, et kibe konkurent saab olema N-rühma Subarul sõitev Ott Tänak.

Urmo Aava: "Ott on väga kiire, vaadates millise hooga ta Mad-Croc Rally Estonial sõitis, on ta Kehalas tugev konkurent."

Georg Gross: "Eks Otile on Kehala ka tuttav rada ja kindlasti peame temaga arvestama, ta on ikka väga kiire."

Grossi Toidukaubad Kehala Rallisprindi avamine on kell 12.00, esimesed autod lähevad Kehala Ringi uuendatud rajale kell 12.10. Kiireimate autasustamine on kell 17.00. Pilet eelmüügist Grossi Toidukaupades, Olerexi tanklates ja Piletilevis üle Eesti vaid 50 krooni, kohapeal pileti hind 75 krooni.

Rakvere Põhjakeskuse parklas on 13. ja 14. augustil Grossi Toidukaubad Kehala Rallisprint 2010 infotelk, kus saab osta pileteid ja jagatakse juhiseid Kehalasse sõitmiseks.